Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
besértődés ON
Felőlem lehet az is, hogy aki akar az pénteken is lejön, akkor frissen elkészítem, esztek. A többiek pedig már csak másnaposan (úgy se rossz az íze).
A kérdés, hogy te akarsz-e két napon is fogadni vendégeket, illetve van-e olyan ember, aki pénteken is lejönne?Távsegítség nem játszik, részegen nem biztos hogy a legjobb utasításokat adnám a smoker használatával kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Ha jól emlékszem 800Ft-ot kértem egy adagért és végül nem lett ráfizetés részemről.
Sütőben lehet valami hasonlót, persze más lesz, ugyanúgy 100-120 fokon kell sütni a lapockát kb 8 órát.
Lapockáról levágod a felesleget (maradék csont, hártya, túl vastag zsírréteg), utána bekened vékonyan mustárral, utána jöhet rá valami bbq fűszerkeverék (mehet bőven, fedje el a húst szinte teljesen).
Be a sütőbe 100-120 fokon. Amikor a lapocka belseje eléri kb a 78 fokot (maghőmérő kell hozzá) akkor becsomagolod alufóliába és kb 95 fokig kell sütni (teljesen puha kell legyen, villával könnyen cafatolni kell tudni).
Sajnos a füst ízét nem fogja semmi sem helyettesíteni, de azért nem rossz sütőben sem.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Lehet eleinte úgy volt, de mikor hazaértem mindennek utánaszámoltam és az elhasznált dolgokat nézve biztosan kijöttem 0-ra.
Csinálhatod úgy is, de az teljesen más lesz. A bbq-nál nincs megpirítva a kérge. A füst miatt fekete kívülről.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4