Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz bitpork #230 üzenetére

    Ha jól emlékszem 800Ft-ot kértem egy adagért és végül nem lett ráfizetés részemről.

    Sütőben lehet valami hasonlót, persze más lesz, ugyanúgy 100-120 fokon kell sütni a lapockát kb 8 órát.

    Lapockáról levágod a felesleget (maradék csont, hártya, túl vastag zsírréteg), utána bekened vékonyan mustárral, utána jöhet rá valami bbq fűszerkeverék (mehet bőven, fedje el a húst szinte teljesen).

    Be a sütőbe 100-120 fokon. Amikor a lapocka belseje eléri kb a 78 fokot (maghőmérő kell hozzá) akkor becsomagolod alufóliába és kb 95 fokig kell sütni (teljesen puha kell legyen, villával könnyen cafatolni kell tudni).

    Sajnos a füst ízét nem fogja semmi sem helyettesíteni, de azért nem rossz sütőben sem.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák