Új hozzászólás Aktív témák

  • Navaren

    aktív tag

    válasz Essentials #1430 üzenetére

    Egy picit szerintem is erről van szó.
    Nincs bennük a 'versenykényszerből belerakni valami újat', mert nem ezektől lesz más a többi piacon szereplő telefonhoz képest, hanem a saját rendszere, szolgáltatásai és ökoszisztémájukba integrálhatósága miatt - és persze ezt ki is használjáj rendesen.
    Ez az a specifikáció-háború, amiről feljebb is írtunk.
    Ameddig az egyébként kis különbségekkel echte ugyanolyan, és ugyanazokat a szoftvereket futtatni tudó Androidos csúcsgépekbe (most az 1-2 egyedi, demó, vagy feature próbálkozásokat nem számolva) muszáj mindent IS belerakni, ami kijön, mert direkt összehasonlításban gyakorlatilag csak ezekkel tudnak kijönni az előnyeik/hátrányaik a konkurens droidos gépekhez képest, addig Almáék talán ráérnek akkor valami újat betenni, ha van egy jó ötletük - vagy ellesnek egyet máshonnan - amit aztán betonbiztosra reszelve a hétköznapi használatba is integrálni tudnak.
    Más kérdés, hogy való igaz, hogy manapság lényegesen kevesebb van ezekből, mint korábban.

    Írtuk már feljebb, hogy az iPhone-t továbbra sem a specifikációs táblázat adja el, teszi többé - vagy kevesebbé - a konkurensekhez képest, hanem alapvetően más irányt hoz.
    Ez droidos nézőpontból a 'többiek után kullogás', és ez papíron tényleg így is van, de iPhone-nál nem elsődleges szempont továbbra sem.
    Nem az specifikációban az elérhető abszolút tudásért veszik meg, hanem a lehető, vagy egyénileg elérhető legmodernebb iOS eszközt keresve. Hogy szükségből, megszokásból, preferenciából, vagy akár rajongásból, az most lényegtelen.

    Kár állandóan ezen lovagolni droidosként, mert alapvető szemléletbeli különbség van a két platform portfólifejlesztése között, így nem igazán húzható közvetlen párhuzam..

    iBalu // Ordo Ab Chao //

Új hozzászólás Aktív témák