Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz Nestor16 #9696 üzenetére
Találtam egy működő megoldást.
Az Amazfit Bip topikban találtam rá egy folyamatosan frissített módosított Mi Fit appra.
https://web.telegram.org/#/im?p=@MifitTcxExport
Jól működik, egyedül a pulzusszám nem akar teljesen megegyezni. Nem találtam róla infót, hogy Mi Band 2-vel mennyire kompatibilis, lehet nincs erre is optimalizálva, ugyanis nekem pl se a telóban se a karperecben nincs magasságérzékelő szenzor.
Rá kéne írni a srácra, hogy mi a helyzet ezzel, csak nem találom az elérhetőségét.
Üdv, Dávid
-
Exian
addikt
válasz Nestor16 #9852 üzenetére
"Meg nekem a sport része érdekel leginkább, többet tud-e, mint az előző: folyamatosan bekapcsolt képernyőn pulzus mutatása."
Én ezért váltottam most. Egyszerűen nem tudtam tovább élni a Mi Band-del, mert utcán, főleg ha csak egy picit is süt a nap, egyszerűen SEMMIT sem látok a kijelzőből. Teljesen fekete az egész, még ha takargatom, akkor sem látom a kijelzőt. Ez főleg mozgás, sportolás közben teljesen ellehetetleníti a használatát.
Úgyhogy most visszatértem az előző órámhoz, illetve annak az új verziójához, mivel a korábbi órám elázott, bár életre tudtam kelteni. De mivel nem 100%-os már, így vettem egy újat, korszerűbbet, ugyanettől a gyártótól, csak már TCL néven. Ez nagy színes kijelzős, napfényben is tökéletesen látható, és jó a sport része, egy képen is tudja mutatni az összes értékeket (megtett táv, pulzus, elégetett kalória, stb), de külön-külön nagyban is tudja mutatni a különböző kategóriákat. És most az eredeti árhoz képest 50%-os áron tudtam megvenni (amikor megjelent, ~50e Ft körül volt, most 25e-ért jött, magyar forgalmazótól).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest