Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp54
aktív tag
Bocsi igazad van igy írjuk hogy ujj. ricsi0307 ezt egy valahogy lehet megoldani amit akarsz feltelepited a global stabil romot leszeded a témákat mifiókba belépsz a telefonnal ott beállitod hogy mentse el a fiókba a témákat majd utána felteszed a global devet és belépsz a mifiókba és szinkronizálsz egyet ott lesznek a témák között amit a stabilallal leszedtél már is használhatod a témát a miui 8on
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
Nekem igy sikerült miui 7es futó témát feltenni miui 8ra csak megosztotam hogyan sikerült nekem ezt megoldani.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
http://c.mi.com/in/thread-2434-1-1.htmlSzed le a Miflash 2 bétát gondolom 64bites windows használsz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz Marcello83 #13753 üzenetére
[link]. Szia őt tudnám ajálani neked korekt nagyon.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
Először letöltesz egy olyan global dev romot ami az appdater aplikációval fel lehet tenni ( frissitő) ez egy zip formátumú fájl aztán azt bemásolod a telefon tárolojára valamelyik mappájába mindegy melyikbe én dowload mappába tettem megnyitod az appdater a appot jobb oldalt 3 pötty 2 choose update package és megkeresed a fájlt és rányomsz és települ is már.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14126 üzenetére
Global dev-hez nem kell nyitni a bootloadert meg twrp se kell letöltöd a zipet felmásolod a telefon gyökerébe majd az appdate (frissítő) applikációval feltelepited
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14129 üzenetére
MIUI8 6.8.18-ban van 99%-os magyar nyelvű. Elöször akkor másold fel a belső tárolóba a global stable romot és azt tedd fel az appdater appból utána a devet valakinek itt a forumba igy siketült. Ez amit leszedtél ez miflash bétával fel megy de előtte a kiterjesztést nevezd át rar-ra és utána csomagold ki és utána talozd be a miflashbe és utána start és települ is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz Milestone2 #14132 üzenetére
Elöször mindenképp a kinai romot lekell cserélni mert igy magyar soha nem lesz a telon de utána feltudja tenni a global devet az appdate aplikációval és nem kap semmi hibát
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz Milestone2 #14135 üzenetére
Igy ahogy mondod ez csinálja forum társ az a fő hogy segitsünk.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14138 üzenetére
Ha global stable rom van a telodon akkor elég lesz a másodikat felmásolnod a telo gyökerébe és appdater appal feltelepitened.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14154 üzenetére
Lesz benne. Nem olyan könnyü telepitgetni mint a samukat meg az lgket onnan vagy ismerös nekem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14185 üzenetére
Hetente frissül elvileg holnap már lesz is egy frissités rá.OTA frissités.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
Tibcsi tuti mindig megmondja ha azt mondja nincs pro változat a 4-ből akkor az ugy van.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz tibcsi0407 #14215 üzenetére
Tán nem áttérsz a Xiaomira a Letvről? Nekem még meg van a 1s.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
válasz Milestone2 #14252 üzenetére
Á de hogy csak megindokoltam miért nem azt linkeltem egyből.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
papp54
aktív tag
Reggel 4 órakor töltötem le nekem 433MB volt és lett egy új alkalmazás is feltelepítve vele Google Duo valami videotelefonálási app.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest