Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxximus

    őstag

    Sziasztok.
    Van egy iPad3-am ami most céges dolgokat,app-okat is fog kapni és hajlandó a cég kifizetni az app-ok árát.
    A kérdésem az lenne, hogy bankártyát minden további nélkül lehet váltogatni az apple ID-mnek? Gondolok arra, hogy most is van bánkártya rendelve az ID-mhez, megveszi a cég azt a 3-4 app-ot amit használnom kell erre a műveletre a céges kártyát használnánk, majd vissza állnék a saját kártyámra, mert nyilván amit ezek után vennék azt zsebből venném újra. Szóval cserélgethetem a bánkártyát, mint a gatyát? vagy van valami gond ezzel?

    Másik kérdésem.

    iOS 7.0.4-em van az iPAd3-amon. Többieknek iPad Air-juk van. Milyen gondom lehet,pl file megosztásnál? Gondolok az Air Drop-ra (ezt ha jól tudom csak JB után lehet használni 3.ason) , ezzel office cuccokat is lehet tolni egyik gépről a másikra, nem csak képet,zenét,filmet? Vagy más kompatibilitás problémám lehet a kollégáimmal?

    Ezeket azért kérdem, mert egy alig 1 éves (gariba cserélt) 64GB-os LTE modemes iPad3-asom van és nagyon szeretem, nem akarom cserélni,nem érzek semmi hajtó erőt sem az air,sem a 4-es iránt..

    Köszi a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák