Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • 30z.Samu

  félisten

  válasz Busterftw #33 üzenetére

  Régebben igaz volt, hogy előbb tudtál venni Series X-et, mint PS5-öt, ma viszont vadászni kell azt is. S-ből szokott lenni, az tény. Hogy több PS5 megy-e el, mint Xbox...meglehet, sőt, szinte biztos. De azt bátran merem állítani, hogy az új generáció jobban startolt, mint az előző. És nem védeni akarom az Xbox-ot, arra nincs szűksége és igazából nem a mi piacunk a döntő. Mindkét konzol jó és nem feltétlenül a hardver miatt, mert szerintem még mindig él az, hogy nem a hardver ad el egy konzolt.

  Sic Parvis Magna

 • Wesder

  félisten

  válasz Busterftw #33 üzenetére

  Az a 9 millió téves, mert több Series fogyott, mint eddig bàrmelyik Xbox generàció, ami minimum 12 millióra emeli azt a szàmot. Egyébként meg mint vàsàrlót semennyire se kéne hogy érdekeljen az eladàsi szàm, kivéve ha valaki erre szeret ricsirecsizni.

  I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

 • vm93hun

  aktív tag

  válasz Busterftw #33 üzenetére

  Wáó! Micsoda megállapítás! :C
  Tényleg ezt mondtam, volna? Hát persze, hogy nem!

  Nem azért nem tudsz PS5-öt levenni a polcról, mert nem veszi senki, hanem minden egyes beérkező darabnak van már gazdája és az jelen esetben tökre nem releváns, hogy végfelhasználóhoz jut vagy scalper kezébe, elkelt és pont.
  Az Xbox esetében meg nem tértem ki arra, hogy SeriesS vagy X, így ha még csak az S konzolt vesszük számításba, akkor igenis megállja a helyét a kijelentésem, hogy le tudsz szedni a polcról.
  Abba meg esetleg nem gondoltál bele, hogy a MS több konzolt tud legyártatni, mint a Sony és ezért állhat rendelkezésre nagyobb darabszám? Mert ha a legyártott chip nem felel meg az X specifikációjának, akkor azt beteszik egy S konzolba, ilyen egyszerű. PS5-ből meg csak 1 CPU/GPU konfig van azzal a különbséggel, hogy kérheted BD meghajtó nélkül.

  Amúgy meg mit kezdjek a globális eladási számokkal, ha én itthon azt látom (mert itt élek, nem pedig máshol), hogy átlag polgárnak nem jut és nem azért nem jut, mert egy háttérbe szorított piacon él, hanem mert manipulálják a piacot - és ez sajnos globális probléma, nem hazai sajátosság.
  A mobilos hasonlatod meg azért baromság, mert a mobiltelefonnak lényegesen nagyobb a célközönsége, mint a játékkonzolnak. Egyrészt, másrészt mert mobiltelefonból van bőven választási lehetőséged, míg konzolból csak három gyártó közül választhatsz. És ha pl elkötelezett vagy a Sony iránt akkor nyilván nehéz lesz téged rábeszélni arra, hogy akkor most legyél Xbox-os, hogy a nextgen címekhez hozzáférhess.

  [ Szerkesztve ]

  Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

Új hozzászólás Aktív témák