Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
őstag
Szerintem ha ugyanaz a víz megy a GPU-n, CPU-n és az SSD-n keresztül, akkor simán lehet, hogy pl. játék közben ez inkább melegíteni fogja az SSD-t mintsem hűteni.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
C64
őstag
Ez szvsz tök felesleges cucc. A legtöbb alaplapon elég hatákonyak az m.2 hűtések.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Nem neked találták ki. Minden fórumba van valami ilyen hozzá szólás, hogy tök felesleges.
Egy komplett rendszerbe még jól is nézne ki.
Nekem egy Seagate Firecuda 520 2TB ssd-m van, de csak gen3 ba megy. Viszont a sima hűtés alatt is be tud melegedni(pedig csak egy darab..) Itt legalább egy plusz kártyán van. Meg lehet mondani, hogy nekem is van.
Valaki anno a Thermaltake vízes cuccait is megvette.. Közbe egy mennyit is ért?
Szerk.: Ez 2-3db ssdnél lenne tök jó.
[ Szerkesztve ]
Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!
-
C64
őstag
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Ez a termék a felesleges, meg hogy hozzámszóltál !
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Jesus_Shaves
tag
Jó lett volna egy olyan kép is, ahol van egy vizes VGA mellette (vagyis alatta/felette, előtte/mögötte, értsétek jól) mert kicsit bénának tűnik a végére rakott csatlakozó. Másik meg, hogy miért rakják a ledeket minden ilyen PCIe cuccnál alulra, ahol a fele nem is látszik?
-
Moby
addikt
válasz
Jesus_Shaves #7 üzenetére
Van egy csomó vga blokk, aminek ugyanígy a seggén vannak a portok. EK ampere foundersek jellemzően ilyenek, tetszetősek is, mert meglehetősen helytakarékosok (nem feltétlenül a portok miatt, főképp a nyákok mérete miatt, de ált nagyon szerencsés az is, hogy a seggén vannak a portok). Nagy jelentősége nincs, hogy hol a port, a csövezést hozzá lehet igazítani. A ledeket meg azért rakják alulra, mert így világítja át a plexi réteget. Az összes vga blokknál ugyanígy van megoldva, ezzel a bebújtatós módszerrel (alphacool vga blokkom van).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó legfrissebb termése azért jó szolgálatot tehet hosszadalmasan fenntartott írás esetén.
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest