Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz <Adamsky> #1020 üzenetére

    Egyrészt az S21 topikok tulajok. De ami tuti, hogy a cégnél
    van S21 Ultra, S21, S20 FE(exynos), S20 Note. Az egyik raktárban (monolit födém, emelet felette stb...) mindegyik meghal... de más márkák (OnePlus, Xiaomi, Huawei) ott még simán mennek.
    Ismerős korábban S20FE és most S21+: Szigetközben... gyakran nem elérhető, T-Mobilos és többször van térerő problémája úgy, hogy én mellette állok és gond nélkül telefonlálok (szintén T-Mobile).
    Ezt egy Samu tulaj addig nem veszi észre, amíg nincs összehasonlítási alapja. Azok akik észrevették írtak és az S21 topikba olvasd el. Sok Samu tulaj elégedett a térerővel mert úgy gondolják, hogy ahol nekik sincs... ott másnak sem. :) De ne hidd el nekem! Járj utána! :K
    @K82. Az S21 mobilnet eldobálását néhány hónapja javították. A megjelenés utáni hónapokban volt ott csak ez sztori.

    A másik megjegyzés simple statisztika: Mindenki tudja, hogy a Sony, Asus, Motorola... stb... ők mobilpiac legkisebb szereplői. Az LG is köztük volt. Kevés tulaj, kevés post a net-en.
    Az tuti, hogy a trend nem a kis telefonok felé megy elé. Ennek ellenére simán lehet folytatása az ASUS-nál, ahogy van még néhány(!) márka akik tartja még ezt a termékvonalat.
    Ezért is becsülendő az a néhány modell ami még egykezes telefon.... mint ez a ZF8.... és nem ekézni kellene! Ha kell egykezes, akkor Pixel, iPhone, S21, ZF8... Ha ezek nem tetszenek, akkor tessék venni kétkezest' :D és nem bántani ZF8-at sem.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák