Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz fastleslie #2301 üzenetére
Mintha már megírtam volna. Új Microsoft fiók.
-
esperes90
csendes tag
Elvileg dolgoznak a megoldáson, valószínűleg, ha készen lesznek vele, akkor frissítik a telepítőt. Nálam 821 Mb-ig elmegy, a 12. fájlt nem tudja telepíteni és kilép. Letöltés közben még a processzor is 100 %-on van, szaggat az egész.
-
fastleslie
senior tag
válasz quailstorm #2302 üzenetére
Valóban!
Akkor nem lesz Asphalt8 a gépemen!
Mobilnetem van, így is haragszom rá a feleslegesen letöltött 800 MB-ért!
Nem töltöm le még egyszer, hátha működik. És egy hülye program miatt fiókot váltani?
Na, így lehet az 5 csillagot közelítő értékelési statisztikát tönkrevágni!
Mert egy program, legyen bármilyen jó, ha gondot okoz és nem fut, akkor az egy nulla! -
quailstorm
nagyúr
válasz fastleslie #2305 üzenetére
ez 2-2,5 éve volt utoljára jó, azóta csak anyuci apuci pénztárcáján lebzselő 12 éves taknyok pénzelik és húzzák fel
gusztustalan az egész de majd tán megírom egyszer -
esperes90
csendes tag
válasz quailstorm #2304 üzenetére
Ez a telepítője??
-
quailstorm
nagyúr
-
esperes90
csendes tag
válasz fastleslie #2305 üzenetére
Én egy csillagot adtam a játékra!
-
esperes90
csendes tag
-
robagent
tag
válasz quailstorm #2314 üzenetére
Valami ilyesmit sejtettem, viszonylag közepes idővel nem szoktam top100-ban lenni. Csalók már működnek , legalább 7 van előttem.
Medig tart a villámlátogatás a CB-on? Ezt is nagyon elbénázta a Gameloft és ezek szerint nem is erőlködnek a hiba helyreállításán -
robagent
tag
válasz quailstorm #2316 üzenetére
Hmm, valahol nem értem. A Nissan juke multi kivételével (jó h szóltál, köszi) részt vettem minden kupában, viszonylag jó eredménnyel, mégse kerültem CB-ra. Aminek örülök, de fura.
Más: Nekiállnék az Enduro sztorinak. Ha nincs időm egy huzamban végigvinni, mit tegyek? Ne lépjek ki a játékból?[ Szerkesztve ]
-
robagent
tag
Enduro: A 45. futam után valami szinkronizálási szarság után rossz gombot nyomtam, vissza kerültem az elejére...
Én már nem állok neki újra, elment a kedvem tőle -
quailstorm
nagyúr
válasz robagent #2317 üzenetére
Nyugodtan kiléphetsz, a nem menti el nem azt jelenti hogy nem menti el, hanem elvesztett futam esetén bukod a pontjaid, vagy tokenért újrapróbálod (javasolt).
Ha van tokened és stabil géped meg MAXPRO Webered akkor az 55+3 menet után tied az autó, úgy 2-3 óra. Én egyszerre megoldottam.Hogy ki és miért kerül CB-re azt a fassetudja, nálad rosszabb eredménnyel kerültek oda, és hackel meg nem. Én se pedig teszteltem...
Elite cars tuninggal van valami baszás, de nem értem, totál káosz van én már feladtam, androidra koncentrálok.
Hány napod van még? Megpróbálhatok segíteni, de az nem lesz tiszta. Elvileg nincs veszély. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz quailstorm #2319 üzenetére
kb. 5X végigmentem a 30 futamig (Double) így meglett a 75000 elég gyorsan !
Az a vicces hogy 30 utáni Boss -t nem lehet legyőzni (Monaco) pedig erősebb volt az autóm illetve dupla tank ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
válasz quailstorm #2321 üzenetére
Pontosan !
Különben a Sector 8 AI is gyanús nekem ... végig előttem megy majd a csiga driftnél lefelé elrontja ... így lehet megverni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
robagent
tag
válasz quailstorm #2319 üzenetére
Köszi a segítséget, kicsit félreértettem ezt a mentés dolgot
Van még 7 napom, lehet h mégis összehozom ezt az autót, ami már maxpro . A 30. pályás AI az eddigi legszemetebb sztem a játékban. Tegnap harmadszorra sikerült , végül extra tankkal -
robagent
tag
-
vasur
csendes tag
Sziasztok, kicsit felidegesített a játék (CB, tokeneket nem kaptam meg, stb) úgy volt, hogy abbahagyom de eddig bírtam nem találtam jobb játékot.
Most a videók után nem ad tokent és nem tölti a tankot eventten!
Nálatok is ugyan ez van?esperes90: Nem látlak a 100-ban, abbahagytad?
-
vasur
csendes tag
válasz quailstorm #2326 üzenetére
Köszi, akkor ingyen nem nézek videót!
robagent: Azt írtad átérsz te is laptopra, ezek szerint elmaradt!
-
vasur
csendes tag
válasz esperes90 #2331 üzenetére
Akkor jó, azt hittem kiszálltál azért nem látlak, mert mintha írtad volna, hogy pár pont azt vége!
Mégsem hardver hiba?
Egy darabig nem fogsz játszani ahogy a GL-t ismerjük!(#2332) robagent : Igaz, minek költeni ha telón is jól megy neked.
Egyébként minden tiszteletem azoknak akik telefonon nyomják a A8-at!
Én 4x ugrottam neki mind a 4x feladtam, borzalmas volt a irányítás!
Mondjuk szokás kérdése, én is annyira megszoktam a laptop billentyűjével, hogy próbáltam usb-t rákötni
(mert behorpadtak a gombok a gépen, ne vágjam teljesen tönkre) de nem bírtam megszokni! -
quailstorm
nagyúr
Nem tudok jó hírrel szolgálni a Windowsosoknak.
Nem lesz javító frissítés a 2.5-höz. Semmilyen sem. Majd a 2.6-tal akarják megoldani. -
esperes90
csendes tag
Adtam egy utolsó esélyt a játéknak. A kíváncsiság kedvéért csináltam egy új windows accot és elindítottam a telepítést. Kellemes meglepetés volt, hogy végigért a letöltés, már a könnyem is kicsordult, hogy el is indult a játék. . Aztán öröm az ürömben, hogy annyira szaggatott, hogy inkább ki is léptem belőle. Végül a kupáknál láttam, hogy a szerencsétlen még 809 Mb-ot akar letölteni és azért lassult be. Most már minden pöpec, még 100 m-t nem tudok úgy megtenni, hogy ne menjek a falnak, de majd újra belejövök.
Korábbi kupán a nyereményem a semmi.
-
vasur
csendes tag
válasz quailstorm #2340 üzenetére
Gondoltam, így rám nézve elégé gáz mert sokszor megtorpan, gondolkodik!
Multin most már zavaró lett, pedig már 1 fokkal lejjebb vettem a grafikát is.
Van mikor kilép és valamit hibaüzenetet kiír a videokártyáról.
Ez van, cumi![ Szerkesztve ]
-
esperes90
csendes tag
válasz quailstorm #2343 üzenetére
Majd megpróbálok vele.
-
törölt tag
Szerintem telefonon is el lehet lenni vele, én tegnap rászántam magam, és kipróbáltam a Nitrót és az Asphalt 8: Airborne t ahhoz képest, hogy telefonon van szerintem meglepően jó játék, kicsit féltem tőle,hogy droidon milyen sokáig le se töltöttem, de kellemeset csalódtam benne, néha előkapom és megyek 1 kört játéknak szerintem teljesen jó, ahogy észrevettem a nem netes rész tehát single módos rész csak 1 körös versenyeket enged.
.(#2337) Janek_ Más játék is ugyanúgy meríti a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz #27441408 #2345 üzenetére
ööö, kettőtök közt a különbség annyi hogy Vas kompetetitív hardcore gamer, te meg éppen csak kipróbáltad
jó ez tán túlzás volt de azért vannak eredményei Vas-nak ahhoz meg kell a kontrollálható gép ami nem sül meg 10 perc után
Microsoft Surface például nem jó 15 percnél többre
az ugye tablet[ Szerkesztve ]
-
robagent
tag
válasz quailstorm #2346 üzenetére
Szerinted mikor lesz egy laza köröm a Fenyr-rel Rióban ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #2346 üzenetére
Ezt nem is tagadom most,hogy így kipróbáltam és már többet játszottam vele fenn hagytam írtam is néha bekapcsolós felpörgetős játéknak nekem egyenlőre tetszik, mást nem is szeretnék tőle napi párszor játszom vele felpörget kicsit és ennyi, erre nekem tökéletes úgy gondolom telefonon egy ilyen arcade autó versenytől mást nem is nagyon kell elvárni.
[ Szerkesztve ]
-
vasur
csendes tag
válasz #27441408 #2345 üzenetére
Persze, én nem fikázni akartam aki telón játszik!
Azért írtam " Egyébként minden tiszteletem azoknak akik telefonon nyomják a A8-at!"
csak nekem nem jött be a irányítás.
Robagent is a windows mobilján olyan időket megy et. nélkül, hogy csak pislogok!(#2346) quailstorm: Olyan szép volt a első mondatod, (főleg tőled )
kár volt elrontsd a másodikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest