Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz whYz #1048 üzenetére

    Hinnye de elkéstetek. A házat tegnap zúztam be mert sok lett a tax és inkább egy gyaktrabban használt nagyfarm, mint egy kieső messzi kis ház. melyik sziget? EZna magasságában középen, vag yaz északibb "Viharsziget"? Teamspeak van. Ha adsz címet, akkro leegyeztetjük. Immortalsban vagyok. Az nektek a Nagy Gonosz Ellen?
    VAn saját TS? Vagy hol legyen? Épp mehet a clancore-os Archeage Palinka Traders szobában is. A magyaros nyugatias kis csapathoz létrehoztam mindent... aztán elsatynult az aktivitása a többségnek. Egyik haverom aki átment egy PK klánba említette, hogy beszélt keelti magyarokkal, Van aki kitanult a nyugati aljanép szavajárását is, így ment ingame is :DD Melyik guildben vagytok? Keleti oldalon kettő magyart láttam eddig.

    edit:
    A 8x8 as farmjaim foglaltak. Egyből lett a farmer's Workbench, kettő meg Halcyona régióban pack lerakat. Big Scarecrow jobb lett volna, csak nem találtam helyet. Így arra maradt Sanddeep.
    edit-edit: bár épp lehet még egy karakter a szerveren. Csak kezd sok lenni a tax. 7 ingatlannál már olyan 3-3,5-szörösek a heti árak azt hiszem.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák