Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiger.

    nagyúr

    válasz Bossi #5825 üzenetére

    Xs-nél nem volt 660 max 600.
    Eagle Sztem úgy lehet észre venni, ha kint vagy, xpros üvegem van, ami zavar, az az, hogy olyankor tükröződik, de neked is van rajta üveg nem?

    Rosszul tesztelték, vagy nem tudom. Elmondom hol volt a legnagyobb gondom, Vadasparkban voltunk, és az eleféntháznál párom mondta csináljak egy fotót., hozzá kell tenni épp ott volt lemenőben a nap, tehát én többet láttam magamból, mint belőlük, elkértem az a5-öt azzal szépen lehetet látni mindent, ano az s9-nél sosem ütköztem ilyenbe, nem azt mondom, hogy nem láttam semmit, de amit láttam az nem volt sok, készülékkel nincs baj, már egy diagnosztiaki tesztet is lefutattak az appelnél, sőt én már össze néztem a többivel is. Igaz ami igaz, akkor nem xpros üveg volt rajta hanem valami 6000ft-os, ezzel picivel jobb.

    Más, parancsoknál az automatizálás jó nagy kamu, csináltam egy repülő parancsot, pl 23 kor bekapcs, 6 kor meg ki, igen ám de csak a parancs fut le, vagy is nekem kell aktiválni, ezzel nem vagyok előrébb, ebben mi az automatizálás?

    [ Szerkesztve ]

    Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

Új hozzászólás Aktív témák