Új hozzászólás Aktív témák

  • zmtTom

    tag

    válasz Tiger. #4887 üzenetére

    Nekem is és a kollégámnak is ki tudta nyitni más a telefonját. A zsebemben be kapcsolt a SIRI miközben mindenhol ki volt kapcsolva vagy le volt tiltva és persze az már egyből dobott is a főképernyőre kioldva. Az üzemidő olyan amilyen (használat függő). Sokszor maximumra tolta a fényerőt amikor jött valami értesítés korom sötétben is miközben a vízparton meg sokszor csak félig tolta fel és látni semmi. A kamera továbbra is bolond biztos rajta de csalódás a képek minősége. Mondom ezt úgy hogy előtte is Iphone volt (5s, 6s, 7, 8 és most újra 7). Ár érték tudás alapján szerintem valahol itt meg állt az Apple.
    Ja és nekem is és kollégámnak is új XS 64G, volt mind a ketten szolgáltatótól hoztuk ki. Én 3-4 hétig bírtam, ő meg majdnem 2 hónap és el adta. Jó lesz majd biztos a technológia de amíg egy egyszerű SIRI ki nyitja vagy a kislányom aki majdnem 30 évvel fiatalabb..... nos. Azt hiszem ez még nem ok. Az ujjlenyomattal sosem volt ilyen. Azt hiszem ez csak reklám fogás hogy 1:50000 meg 1:1000000 az arány.
    EL kezdtem a külföldi fórumokban olvasgatni (nem a lapokban amik azt írnak amit akarnak) és bizony meglepően sok a "téves kinyitás". Ennek oka kell hogy legyen. Mondanám hogy az enyém volt hibás, ha nem lett volna másik hasonló gond ismerős körben. Ez az én véleményem és tapasztalatom. Hiába vagyok Apple párti ha nem lesz változás akkor ez a 7es lesz az utolsó, tart ameddig tart ez a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák