Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz fecosrac #1550 üzenetére
A hangerőt külön az autó fejegységén állítom és még meg is jegyzi a teló a szintet. Következő rácsatlakozáskor ugyanott a hangerő szint. (Restart után viszont elfelejti, de igen ritkán kell restart szerencsére.)
CarPlay-nél lehet direkt csinálják így, hogy ne babráld a telefont vezetés közben! Olyasmi lehet mint a "ne zavarj vezetés közben mód" ami viszont kikapcsolható egyelőre.
Aztán lehet persze szimpla bug is.🤔[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ennél a modellnél ugyebár nincs 3D Touch. Azt szeretném kérdezni, hogy írás közben ha tetszőleges helyen erősen megnyomom a billentyűt, tudom e vinni a kurzort őssze-vissza úgy mint egy egeret?
-
SoldierL
senior tag
Mit gondoltok jó választás ez a telefon? 6s plus-ról váltanék. Kijelző felbontás mennyire vállalható? Kicsit még tartok a készülékház vastagságtól. 3-4 év mulva nem lesz kimondottan dizájnos(már most sem) viszont bivaj az akksi. Nehéz döntés. Az XS meg méreg drága.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Gigicuci
senior tag
válasz SoldierL #1556 üzenetére
Én mindenhol azt olvastam, hogy Plus-ról a legjobb váltani mert a Plus tulaj már megszokta a nagyobb méretet itt pedig nagyobb képernyőt kapsz kisebb házban. Szóval neked az Xr kompakt lesz. Jó választás, akksi időben is előrelépés lesz, fényképezőben is. A jövőállósága a bivaly proci miatt meg borítékolhatóan kitűnő.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheBikerider #1558 üzenetére
Nézőpont kérdése ez is, mint minden.
Nekem az XR jobb, mint az XS.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SoldierL
senior tag
válasz Gigicuci #1560 üzenetére
Pontosan így van. Mi sem igazolja jobban ezt mint, hogy tegnap vittem vissza 14 napos elállási jogomat kihasználva a Telekomnak egy iphone7-et(sima 7) 5 napig birtam egyszerűen már képtelen vagyok átállni 5 col alá. Azt hittem menni fog. Az Xr-nél Kisebb a készülék ház, viszont nagyobb a kijelző. Nekem ez főnyeremény lesz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheBikerider #1563 üzenetére
Nem baj az.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SoldierL #1556 üzenetére
Én is 6s plusról váltottam, nekem bevált.
Keresd vissza azt a tesztet amit a kijelzőről csináltak, ha le volt takarva hogy melyik telefon melyik akkor nem tudták a kijelző alapján megkülönböztetni. Szerintem teljesen rendben van. A design meg 95%-ban ugyanaz a mostani generációnál. Funkcionálisan az akku tényleg nagyon jó. -
veterán
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheBikerider #1573 üzenetére
Nem mindenben jobb, pl. akksiban is szarabb!
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheBikerider #1575 üzenetére
Neked nem tetszik.. egyéni probléma... de ne próbáld már a saját ízlésed másra erőltetni.
Amúgy az akksi mellett kijelző méretben is jobb.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheBikerider #1577 üzenetére
Azt írtam méretben jobb, azaz nagyobb. Ha nem lett volna egyértelmű.
“XS szebb is, jobb is”
De erőlteted a véleményed, csak nem veszed észre magad.[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
válasz TheBikerider #1573 üzenetére
Ezt már annyiszor elmondtad. Csak teljesen feleslegesen gerjeszted ezzel a feszkót. Elhiheted, hogy XR tulajként nem túl jó érzés ezt újra és újra elolvasni tőled, kérlek ne tedd.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
HARLEY-DAVIDSON
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SoldierL #1572 üzenetére
Valamivel vastagabb igen, de szerintem teljesen rendben van. A káva mérete használat közben egyáltalán nem lényeges. Először nekem is feltűnt, de a valóságban csak akkor érzékeled a kávát, ha xs van mellette, a mindennapokban nem. Eleinte azt hittem hogy zavarni fog, aztán többször visszamentem az üzletbe nézegetni, és amikor úgy néztem, hogy nem nézem össze xs-sel, akkor semmit sem jelentett a nagyobb káva.
-
SoldierL
senior tag
válasz leslieke #1578 üzenetére
Tényleg fura, hogy témán belül valaki alázza az adott eszközt. Megnézegettem egymás mellett a media marktba a két telefont. Kijelző felbontásban tényleg észrevehetetlen a különbség. Viszont van köztük több mint 100E különbség. Ezt nem lehet figyelmen kivül hagyni. Valamint szerintem mind a két telefon még kb 3 év mulva is “atomállat” lesz.
-
ruarua
tag
válasz SoldierL #1582 üzenetére
Erősen kompromisszumos telcsi. Nekem a vastag káva ami xs irányba vitt. Ha más olcsóbb telefonok simán megugrották LCD-n, itt is kellett volna. Meg a tudat hogy ilyen alacsony felbontás.
Egyébként szerintem jó a vonal, nekem is ez volt az utolsó csúcs iPhone-om. Ha ezt a kijelző dolgot megoldják a következő generációban, én vevő leszek. XR ára még vállalható -
persil
nagyúr
Sziasztok!
Párom lőtt magának egy XR-t és felmerült egy kérdés átköltözés után. Mégis, hogy a francba lehet egyszerre törölni az email-eket?
Nekem 4s óta nem volt iPhone-om, szóval fogalmam nincs, már nem is emlékszem, meg azt sem tudom, hogy mi változott azóta a rendszerben.A gyári mail appot használja, gmail fiókkal és van 13k levele Telefonon letöröltük valami nyakatekert gyökér módon, de aztán, mire átért ma szüleihez szépen visszaszinkronizálta magának az összeset ---> fail.
Szóval a kérdés adott iOS-en, vagy OS X-en, hogy lehet minden levelet egyszerre törölni, méghozzá véglegesen?
Előre is köszönöm
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
Ez így oké, csak mikor 13.000(tizenháromezer) levél van, akkor azért sok sikert a kijelölgetéshez
Mert az összes kijelőlése után nem jelenik meg nála a törlés gomb, amit nem is értek. Csak, ha egyesével jelölgeted be. Amint benyomja az "összes kijelölése" gombot, eltűnik a törlés és mozgatás, mint lehetőség.
Nyilván ezt a módszert ismerem(meg más platformok esetén 3 millió másikat is), de egyszerre kellett volna az összeset, ami fogalmam sincs miért, de nála nem ment.De fent már megkaptam a tökéletes megoldást, ami nem tart 3 hétig, mint az egyesével kijelölgetés, ami amúgy nem is értem elsőre, hogy nem jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Igazad van, tényleg nem lehet az összeset így kijelölni, én csak odáig mentem el, hogy összes kijelölése, de nem nyomtam rá. Nem értem viszont így, hogy mi értelme van a funkciónak, ahogy meg van valósítva, ennek így semmi értelme, mert ez gyakorlatilag az összes levél csillagozására, illetve olvasottként való megjelölésére jó csak.
Kipróbáltam, másik email fiókkal sem működik másként, icloudos email címmel sem. Ez így tényleg úgy működik jól ahogy írták, böngészőből.Amúgy van rá megoldás a gyári levelezőben is, de aki ezt így kitalálta, hát inkább nem mondok rá semmit: https://www.wikihow.tech/Delete-All-Emails-on-iPhone
-
persil
nagyúr
Igen ezt a megoldást csináltam én is(amit itt utóbb linkeltél), de egy fél órára rá képes volt visszaszinkronizálni az egészet...
Szóval totál agyfasz, nem is értem, komolyan.A böngészős gmail.com természetesen hibátlanul töröl mindent, ahogy a user szeretné, szóval probléma megoldva
(meg mondjuk ne gyűjtsön össze x ezer email-t, akit később zavar... )[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz TheBikerider #1577 üzenetére
viszont ennel legalabb nem kell majd varni a dark modeot hogy kevesebbet fogyasszon a telo... smart invert folyamatos hasznalataval egyszer kiteszteltem hogy brutal sokat lehet megtakaritani ezzel (vagy forditva, az amoled feher hatterrel brutal sokat eszik kinek hogy tetszik). alapvetoen erdemes lesz bekapcsolni.. persze a szemnek szerintem nem annyira jo foleg eros fenyben.
mas: a vastagsagot meg nem ertem. evek ota azon megy a rinyalas hogy minek olyan vekony plusz 1-2-3mmt senki sem vesz eszre, csak jo/nagy legyen az aksi. vagy megis?
[ Szerkesztve ]
-
bundis271
csendes tag
Sziasztok! Ma én is XR tulaj lettem. Eddig is iPhoneom volt tehát nagyon nincsenek problémáim, leszámítva a zenét. Apple Music előfizető vagyok és szeretnék letölteni szókimondó tartalmakat is. Ilyenkor mindig a beállításokban kell engedélyezni, azonban az iOS 12 óta a képernyő időben. Be is mentem és rámentem a zenénél a szókimondóra, de továbbra sem tudok letölteni "csúnya szavas" számokat. Valakinek van valamilyen tippje? Elég dühítő havi 1500 forintért ilyen hibák.
Sony Xperia Z1 - Nokia Lumia 635 - iPhone 5S 32GB
-
-
sl30
csendes tag
Eddig tartottam magam, de ma lecseréltem a 8-as iPhone-t... Aki fikázza menjen el egy bemutatóterembe, vagy kérje kölcsön valakitől, fogja meg, súlyozza, nézegesse... Teljesen rendben van ez a mobil. Jöhet nekem a droid száz maggal meg rammal, ami számít: az új telefon teljes belakása kb. 15-20 percet vesz igénybe. Régi közelítése az újhoz, amivel minden beállítás átszáll a másikba, egy iCloud visszatöltés és KÉSZ. Korábban ez plusz értékes másik fél óra volt, vacakolt és újra kellet jelszavakat stb. tanítani-most még a céges szuperbiztos rendszer logint-passt is úgy másolta át, mint a pinty... EZ az amit senki más nem tud. IOS. Fogod-használod-ennyi. :-) Csodálatos hang, atombiztos készülékház, a kijelzőt nagyítóval nézegetheted, de napi használatban maga a tökéletes felület.
A kutya az ember legjobb barátja. Nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest