Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsiii92

    aktív tag

    válasz csibabu #3453 üzenetére

    Szia!

    i8 hardveresen még évekig ki fog szolgálni, egyedül a RAM-ra mondanám azt, hogy okozhat problémát, mondjuk 2 év múlva. Hiszen a sima 8-ban csak 2GB van, és örökké az IOS sem tud majd ennyire jól optimalizálni. Én elhatároztam, hogy a következő iPhone-om min. 3GB RAMmal fog rendelkezni, ha nem lesz megfelelő méretben és megfizethető áron, akkor sajnos elhagyom az iPhone hajót. :)

    Én a 6S-en néha érzékeltem, hogy kevés volt a RAM, de ezt inkább a nem túl jó IOS számlájára írom. 11.3 óta egész jó, nem akarok ellentmondani magamnak, de úgy gondolom, hogy a 2GB RAM jelenleg és a következő 2 évben még elegendő lesz, utána már azért elfogyhat.

    Viszont, proci, kamera, és a többi hardveres elem a telefon élete végéig kiszolgál majd jó minőségben. Szerintem az A11-es chipben alsóhangon van 4 év. Most már 3,5 éve van piacon a 6S, és még mindig az egyik legjobb készülék, hiába csak 2 magos, villámgyors.

    Szerintem megérné váltani. De egyébként már egy új iphone 7 is ugrás lenne, páromnak fél éves iphone 7 van, és a mai napig elcsöppenek, hogy mennyivel gyorsabb mint az én másfél éves 6S-em.

    iPhone 13 Pro + Watch Ultra 2 + MacBook Air M1 + AirPods Pro 2 + PS5

Új hozzászólás Aktív témák