Új hozzászólás Aktív témák

  • T.ati

    tag

    válasz zola96 #3032 üzenetére

    Korán sem ennyire egyszerű a váltás nekem sem. Wp-ről jönnék, feleségemnek már vettünk egy 7-est, nekem meg van rendelve Média Marktból, ki is van fizetve, de valószinüleg visszamondom.
    Az ios felülete nagyon unalmas. Wp-n minden nap kapok egy szép képet a kezdőképernyőn, magák a csempék is állandóan változnak, információ tartalmuk van, az ios-en meg csak vannak az ikonok, nem mozognak, nem változnak, fél év múlva is ugyanaz az unalmas kép fogad. Hangminősége gyengébb mint a Nokiának, szövegjavaslata nulla, glance hiánya talán a legfájóbb. Fel sem kell emelni a telefont, pl koszos a kezem akkor is egy suhintás fölötte, és látom az elmulasztott eseményeket. Böngészőben agyatlan módon nem felül van a böngészősáv, hogy ne érjem el egy kézzel, nincs dupla kopp, csatolmányok kezelése nagyon gyenge, a régi telefonról macerás a képek, tartalmak átvitele (tudom, felhő), még a telefonkönyv/névjegyek használata is bonyolultabb.
    Ezek csak most, ebben a pillanatban amik eszembe jutottak, használat közben jönnek elő a furcsaságok. Nyilván lehetnek ezek megszokás dolgai, de anno butatelefonról áttérve sokkal átláthatóbbnak tűnt a WP (kivéve a beállítások rendezetlensége), mint most az ios. És ezt nem nosztalgia, vagy a régi mindig jobb felfogás mondatja velem, valóban így van.
    Alkalmazások terén egyértelmű az ios előnye, bár minden fizetős alkalmazás sokkal drágább mint WP-n, és nagyobb méretűek is.

    Egyetlen dolog van, ami igazán tetszik, ez pedig a live fotók. Nagyon ötletes, ezt leszámítva SZÁMOMRA nem előrelépés az ios, bonyolultabb mint a WP, nincs előnye a másik operációs rendszerrel szemben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák