Új hozzászólás Aktív témák

  • nickedez89

    senior tag

    válasz szasza87 #11041 üzenetére

    Néhány hónapja váltottam, én sem bántam meg!

    Ha "mókolgatós" droid user vagy akkor azt iOS-en el kell felejtened!

    Amire még figyelj, hogy nem minden app érhető el iOS-re, ami droidra. Tehát ha van valami speciális app ami nélkülözhetetlen neked, akkor előtte ellenőrizd, hogy elérhető-e iOS-re is!?
    Nekem pl. a Budapest Menetrend nevű app hiányzik nagyon mert a BKK Futár katasztrófa hozzá képest! (Mielőtt valaki bolondnak nézne, az app store-ban található BpMenetrend app nagyon nem az..!)

    Ami viszont droid után nagyon tetszik az a nulla készenléti fogyasztás, illetve használat közben is sokkal lassabban peregnek a százalékok, pedig az utóbbi telefonjaim 3ezres akkuval rendelkeztek, nem ilyen pici 2ezressel!

    Tetszik még pl. hogy sosincs olyan, hogy valamelyik Bluetooth eszközöm nem csatlakozik azonnal automatikusan! Droidon sokszor volt, hogy kézzel kellett csatlakoznom valamiért.

    Azt hittem majd hiányozni fog az SD kártya bővítés de egyáltalán nem!

    Ami hiányzik még számomra az az Apple pay! A korlátozott NFC miatt nem tudni mikor lehet majd mobillal fizetni végre idehaza a boltokban!?

    [ Szerkesztve ]

    "...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick

Új hozzászólás Aktív témák