Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz surgery #2834 üzenetére

    iPhone fronton én már csak konzisztens kínlódást látok, teljesen beletespedt a semmilyenségbe, ezért is írtam fentebb, hogy nálam ez az a pont hogy el nokiásodott , és nem is akar ebből kijönni, amivel nincs baj, mert így is veszik, csak épp dióhéjban évről-évre ugyanaz kerül terítékre, ami eléggé "koleszoskaja" szindróma. Nyilván egy vérgőzös megrögzött user most köpködve kiabálja hogy "de hát az apple is fejlődik" , nah erre az a válaszom hogy NEM, nem fejlődik, csak a fingreszelés megy, az árazás nő, a tartalom csökken, a marketing mérgezőbb - addiktívabb mint valaha, a termék meg épphogy nüansznyival jobb, mint az elődje HÁZON BELÜL, házon kívül meg sokéves lemaradás . . .
    Tökéletesen kirajzolódik, hogy Cook alatt az apple egy kizsákmányoló kapitalista gépezet lett lélek nélkül. Ezt a szerencsétlen Cookok a szarzsák részvényesek hülyére hajtják hogy a profiton emeljen, a gyártáson csökkentsen, a fejlesztés pedig foghíjas. Nincs ott már semmi, csak a profit hajkurászása, az összes amerikai multinál ez figyelhető meg. Pl. elképesztően silányak lettek ruházati márkák, amik bő 10 éve magas minőséget képviseltek, mára gagyi hamar széthulló szart kapsz még sok pénzért is . . .
    A kizsákmányolás éráját éljük, amikor is gyártók arra törekszenek hogy a legkisebb befektetéssel a legtöbb pénzt kiszedjék a zsebedből, ki kisebb rátával dolgozik, mások pofátlanabbak.

Új hozzászólás Aktív témák