Új hozzászólás Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz norbertb88 #3034 üzenetére

    Értem. Akkor ezt az alábbi idézetet minek neveznéd?

    "az ios-hez képest az ANDROID EGY VICC!
    Gondolom u.ez a helyzet a galaxy tab esetében is......
    De maga a hardver is egy nagy nulla az iphone 4-hez képest (anyaghasználat, dizájn, stb.)
    Látszik h a samsunk + droid = nagy koppintás!
    De mondjuk pár év és a többi gyártó simán utóléri az iphone-t (a 2G-t)"

    Az ikonok valóban szebben az iOS-ben, mint ahogy azt írtam is fentebb. Nem harcolni jöttem, csak nem értem, hogy miért kell rögtön mindent lenézni, ami nem i-cucc. Neked bejön az iTunes, én csak megnéztem, de nekem nem tetszik. Nem vagyunk egyformák.

    Az viszont nem a szakmai hozzáértésedet bizonyítja, hogy az SGS II hardvere egy nagy nulla az iPhone 4-hez képest, bár lehet, hogy a 800 MHz erősebb, mint a kétmagos 1,2 GHz-es proci, az ilyesmihez nem értek annyira. Az, hogy mindez hogyan van optimalizálva, az más lapra tartozik, Te szigorúan a hardvert említetted. A hardver pedig nem az anyaghasználat és a dizájn, hanem a proci és a memória. Ha már tényként írsz le valamit, akkor az legyen precíz. Szerintem. Én legalábbis szoktam hagyni, hogy a tények befolyásoljanak.

    Lehet, hogy éppen egy betegeskedő SGS II volt nálad, amit már szétcincált a gazdája. i4-nél is hallottunk már egyedi problémákról, attól még nem rossz mind.

    Mellesleg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy xnace kétségbe vonta az értelmi képességeidet, én nem láttam ilyesmit. :N A diplomák száma pedig nem az értelmi képességektől, hanem a tanulási hajlandóságtól függ. Nagyon örülünk neki, hogy orvostanhallgató vagy, az nagyon szép dolog, ha valaki embereken akar segíteni. Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne ahhoz, hogy milyen stílusban írsz valótlanságokat egy rendszerről, ami Neked nem tetszik.

    zsork

    A JB az a JailBreak, ezzel lehet olyan dolgokat csinálni az iPhone-nal, amit a hivatalos szoftver nem akar megengedni.

Új hozzászólás Aktív témák