Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tévedés, mert a 32-es és a64-es cellularból sincs, legalábbis a trénél... ami elég szomorú, mert már várom mint a messiást, bár lehet nem vagyok egyedül. Nemtom most nemkapnak készletet, vagy csak ők szerencsétlenkedek, de az úgy nekik veszteség nem gyengén így karácsony tájékán, na hátha jön hamarosan.
-
törölt tag
Ezt nemtudtam! Ma végre kaptam a telekomtól e-mailt, hogy mostmár újra kapható, lehet rendelni, mondom az irodában megrendelem, vagy fél órával az e-mail érkezése után rendeltem volna meg, erre MÁR nem is volt, elfogyott pfff... se a 16GB-osból, se 32-esből, később már a 64-esből sem. Nemtudom mit szerencsétlenkednek, tán 50db-ot rendeltek az egész országban vagy mi? -.-'
2013-ban ez már inkább vicces, max ha azoknak nincs, akiktől a szállítmányt kapják, akkor azt mondom, hogy oké, de ha nincs készlethiány, akkor wtf :SJelenleg nem kapható, újabb készlet várható
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Köszi!
Találtam egy számomra megfelelő dlna media servert. Ha nem túl nagy kérés meg tudná nézni valaki, aki használja az nplayert, hogy látja-e a dlna szervert és hogy lejátsza-e róla a dolgokat (találtam egy progit ami látja és lejátssza, de a feliratnál nem ismeri az ékezetet)?
Program : http://serviio.org/
Ingyenes 15 napig a PRO változat, utána automatikusan a FREE változatot lehet használni. Megtaláljátok, hogy mit tud a pro meg a free.
Hátha valaki ilyesmit keres. Egyszerűen kezelhető, filmre, zenére szerintem alkalmas, ha találok rá progit ipadre. Samsung TV-k szépen kezelik.Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest