2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tyrel


Tyrel
(őstag)

Hm, érdekes, bár az Alpha-ban nem volt semmi erre vonatkozó beállítás de végig abban a hitben voltam hogy ez már a Frostbite-nak a DX12-re kihegyezett, új verzióját használja, ill. azt hittem abban fut.

(#2) zolomon17


zolomon17
(aktív tag)

Meglehetősen vállalható szint 2019-ben, még az ajánlott is - pláne, hogy a listázott vasakon mondjuk az Andromeda nem feltétlenül hasított.

OnePlus 6T + Nexus 9 + ASUS ROG STRIX GL502VS + ASUS Vivobook S14 S410UN

(#3) Tsa-bika


Tsa-bika
(senior tag)

Ez a jó a sok-sok éven át készülő címeknél, látványban emeli a lécet, mégse harap teljesen a vasba. Legalábbis ez a gépigény szelidebb, mint pl a Battlefield 5-é. A legutóbbi videón nagyon baba volt a grafika, kíváncsi leszek.

Maximum effort! |BlackBerry user| NBMR

(#4) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Csak azután veszem meg, hogy elolvastam a teszteteket. Vagy nem. :)))

plus ça change, plus c'est la même chose

(#5) Mamuska


Mamuska
(őstag)

Ez teljesen normális. :)

(#6) NandorHUN


NandorHUN
(addikt)

Ez a játék tiszta Lost Planet.

Amit viszont nem értek, hogy nyugati AAA címeknél miért szarnak ennyire magasról a plotra/ történetre?
Itt is elmondja a srác videoban, hogy történet kb. semmi, de legalább cutsceneket is át lehet ugrani...
Szerintem egyik legfontosabb pontnak kéne, hogy legyen, ennek ellenére még legjobb játékok is Zs kategóriás film szintjét se lépik meg.

[ Szerkesztve ]

(#7) Fitzgerald


Fitzgerald
(addikt)

Ezt a játékot már most rohadtul unom, pedig még egy percet sem játszottam vele. Yawn. A bétát lecsekkolom majd ha nem lesz túl nagy, de tökre nem tudott eddig semmivel sem megfogni. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy kezdek már megcsömörleni ettől az egész műfajtól. Division, meg Destiny, meg a többi.
Az első, HUD nélküli gameplay demók tetszettek, de akkor még azt sem igazán lehetett tudni, hogy pontosan milyen játék lesz ez.
Ezt a "HUD nélkül demózunk" mutatványt amúgy nem véletlenül alkalmazza gyakorlatilag az összes valamirevaló stúdió. Kap egy filmszerű felütést tőle a játék. Az most mellékes, hogy hatalmas kamu az egész, mert a valóságban ezen játékok legtöbbje HUD nélkül játszhatatlan, élvezhetetlen.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.