Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Szerintem a Need For Speedet el kéne engedni, nyilván a grafika meg valahol PS2 szinten lesz. De hát a pénz az fontosabb.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz Találtgyerek #2 üzenetére
Az NFS Heat úgy nézett ki mint egy hányinger...
-
yagami01
aktív tag
válasz Találtgyerek #5 üzenetére
Annál szebb. Éjszaka neonos fényeknél és borult, viharos időben tudott/tud a legjobban kinézni a játék egyébként szerintem. De valóban sok helyen gyengécske.
Érdekesség, hogy elvileg ez a rész már nem jelenik meg előző generációs konzolokra.
Pár nagyobb felbontású kép:
-
DigitXT
nagyúr
Kinek és minek, az itt a kérdés... (Ahogy teltek az évek, annál szarabb lett
az irányítás, teljesen élvezhetetlenné vált a sorozat. Underground 2 volt a
jó anno meg esetleg az eredeti Most Wanted, de utána nagyon gázos lett:
volt egy-egy villanás, amiben voltak szórakoztató elemek, talán a The Run
ugrik be, amikor egy-egy hangulatos pillanata volt, de ennyi. Erre meg már
a képek alapján is rossz ránézni: eddig legalább a grafika vitte a hátán.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Penguin95
senior tag
A hányinger kerülget. Nincs bajom a nem fotórealisztikus látványvilágokkal, anno a Life is Strange-et is imádtam, de ez valami borzalom. Ezzel a kevert, túltolt stílussal elérték azt, hogy megint úgy kerüljem az NFS-t mint anno a Heat előtt tettem. És van egy olyan érzésem, hogy az a minimális történetszál se lesz jobb, amit esetleg beletuszkolnak.
Na mindegy, akkor maradnak a régi részek, és a Heat egy rakás moddal.
-
BusinessGuy
őstag
Szemétre való. Fogták az előző részt és ""feldobták"" ezzel a rajzfilmes f***sággal.... Mikor azt hinné az ember hogy nincs lejjebb az NFS címnek az EA mindig bemutatja - van.
Remélem baromi nagyot bukik a kasszáknál, inkább ne gyalázzák tovább az NFS szériát....Ahelyett hogy visszahoznák legalább a fizikai modellt ami kicsit komolyabbá tette annó a szériát, ahelyett hogy nem megint egy kietlen üres élettelen városban - ami már 5 éve is nevetségesen kelkemetlen volt- kelljen iszonyat ripacs karakterek sztorija mellett versenyezni, nesztek rajzolt baromság....
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Heroes fan #9 üzenetére
Helyes. Remélem ez a grafikán is meg fog látszani.
-
markknight
veterán
Ez meg mi a jóságos isten? Cell shaded effektek? Könyörgöm, egy darab játék van a piacon, az pedig a Forza. Őket kéne lenyomni. A Criterion miatt bízom a címben, bár ott már konkrétan senki nincs abból a régi csapatból.
-
xsjado93
senior tag
Mi a fene történt az EA-vel, hogy ennyi most az elégedetlenkedő itt?
Your life is a lie.
-
Fúj, de ocsmány...
https://www.coreinfinity.tech
-
.LnB
titán
Nekem a trailer bejön. A vezetési élmény lesz a döntő. Szerencse, hogy kesz tial GP-vel. Mindenképp kipróbálom majd.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Psychopeti
senior tag
N.F.S. : Blacked Edition...
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
GodGamer5
addikt
EZMIEZ?????
Sikerült totál elsz@rni ezzel a rajzfilmes low budget grafikával.
Úgy látszik az EA-nél mindig van lejjebb..."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Raysen623
addikt
Nekem ezzel a rajzos cuccal nagy poblémám nem is lenne, na de ha így fogják szórni a kocsik a csillámfaszlámákat menet közben az nagyon tré lesz more. Arról nem is beszélve hogy semmi mást nem fogunk tőle látni még 4K-ban sem.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
veterán
Na, majd talán kipróbálom, ha bekerül a korlátlan verzió sima EA Playbe Mondjuk a rendőrözés nem hiányzik
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
laceszgamer
addikt
Hát mondjuk úgy hogy nem igazán jött át belőle semmi olyan amiért azt érezném hogy ezzel játszani akarok, de majd kiderül mit hoztak össze.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
yagami01
aktív tag
Akkor miért lesz kikapcsolható?
Ha van eszük opcionálissá teszik az effekteket, elvégre mint látjuk eléggé megosztó a cucc. És lehet, hogy valóban kapcsolható lesz. Ha mengézitek a trailer-t alaposabban, van ahol normál füst van... csak elsőre nem tűnik fel:
(ez még nem zárja ki, hogy ne legyenek "elnagyolt" textúrák, mint a Heat-ben)" de ez a képregényes kinézet egy ilyen sorozatba undorító "
Nem értem, hogy miért. Annyi minden volt már az NFS... mindenkinek más az "ilyen". Én a Frostbite karaktereket sokkal undorítóbbnak tartom. Sokkal kellemesebb a szememnek még ezek a karakterek is, mint a Run-os, Heat-es stb. okádékok. Jómagam az élőszereplős átvezetőket támogatom (de MW-Carbon minőségben minimum, nem Undercover és 2015). CG még elsülhetne jól - mint ahogy a Crew-ban volt, ha jól megcsinálják. De még ez is jobb, mint a ""modellezettek"" voltak.
Már csak ezért is:
Itt is átvezetőben fogod kapni a "képregényt" gondolom, csak 3D-ben (is?). Igaz, a versenyeknél nem képregényalakok mászkáltak.Akármennyire is igyekeznak, ha maradéktalan UG-MW-Carbon éra hangulatot akarnak visszahozni egyszer, kénytelenek lennének a csajokhoz is visszanyúlni sok egyéb mellett. Amihez bátorság kellene a mai világban. Persze ezt is meglépték és ez is megosztó, de az más problémákba ütközhet. Mindenesetre remélem eljön az a nap is. Mert az atmoszférához az is hozzátartozik/na.
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
-
.LnB
titán
Autó lista: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Ez már szinte klasszikus lista. Ahol ma az autóipar tart, nem igen készítenek ikonikus autókat. A TFSi, EcoBoost motoros autók meg nem igen valók egy ilyen játékba.
-
Sirandrish
legenda
Nem nagyon játszom autós játékokkal, de azért 150 autó az nem rossz. Valamennyire változatos is, bár van pár márka amiből el tudnék venni párat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #32 üzenetére
Ha rajtam múlna, szerintem 5 autó is elég lenne. De nagyon max 20db.
mk3 és mk4 Supra hiánya azért ciki.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én több márkét vonultatnék fel ahelyett hogy 1-1 márka 8-10 autóját raknám bele.
Pl hol a Zastava? Vagy a Dacia?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Jó elképzelés.
Nagyon adnám ha mondjuk a Forzába lenne Wartburg, Lada, Trabant, Polski, stb... -
Plague666
tag
Need for Speed: San Andreas Origins
Én maradok a hot pursuit remasternél( ha már criterion). Ez a sorozat most már évek óta a Z generációt célozza, így bitcoinos sihederek és problémás hülyegyerekek japánkodnak az utcán. Én pl gyerekként is már ahhoz szoktam, hogy a játékokban középkorú, komolyan vehető karakterek szerepeltek, akik a gangsztáskodás után nem anyuhoz mennek haza császármorzsát vacsorázni. Erről a srácról még az jut hirtelen eszembe, hogy a telefonomra pályázna az aluljáróban, amíg a rendőrök be nem gyűjtik.
-
Sirandrish
legenda
válasz HELLAFLUSH #35 üzenetére
Tök fasza lenne, amikor lefulladna a rajtnál a Wartburgal, vagy a 601 es Trabinál nem menne csak 1 henger
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Találtgyerek
veterán
Ladának én is örülnék. Picit berhelve, mert gyári teljesítménnyel elég unalmas lenne.
06-3o/9759I39
-
sith7
nagyúr
Polski Fiat [link]
-
Sirandrish
legenda
Réges régen voltam egy gyorsulási versenyen a Nyíregyházi repülőtéren, ahol a sok fiatal vagánykodott az Audijáva, a BMW-jével, meg ha jól rémlik volt még egy Porsche is...egészen addig ők voltak a sztárok míg fel nem bukkant, az teljesen kipakolt kispolák, amiben egy 1.4es Fiat Bravo (vagy Brava?) motor volt, és úgy lenyomta az összes német csodát, mint a sz*rt
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #41 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #41 üzenetére
Olyan Polski is volt itthon, amiben hátul két gyorsasági motor volt összekötve. Nem írok tutira márkát, mert nem emlékeszem, talán Yamaha volt. Eleje meg ki volt öntve betonnal.
De ma már az van -és ezt saját szememmel láttam- hogy 50 körüli pár, jön a Tesla Model X-szel, és gyorsul a Fiat Cinquecento ellen, amiben traktor motor van, óriási BorgWarner turbóval. És hát a pár a gyorsulás sztárja, mert annyira kirínak a tömegből.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
legenda
Ha van elég pénz, meg elég beteg az elméd, akkor meg tudsz "szülni" pár ilyen szörnyet
-
.LnB
titán
válasz Találtgyerek #44 üzenetére
Én Drift-re szoktam járni. És ha egybe van kötve a két rendezvény, akkor látok gyorsulást. Így viszont mindig sok néző van, elég nagy tömeggel.
Külön, csak gyorsuláson nem voltam. Nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Crimmins szerint az Unbound messze a "legmélyebb vezetési rendszerrel és a legjobb irányítással" rendelkezik a játékaik közül. A játékhoz egy vadonatúj fizikai rendszert dolgoztak ki, ami Webster szerint simán felveszi a versenyt a nagy szimulátorok hasonló megoldásaival. A szakember elmondása szerint annyi a különbség, hogy a Need for Speed célja az, hogy a lehető leghozzáférhetőbb legyen a vezetést segítő mechanikákkal, miközben az ügyesség szint plafonját igen magasra helyezi, így mindenki megtalálhatja benne a kihívást.
"Úgy gondolom, hogy a játékosok tényleg tapasztalni fogják a különbséget egy fürge, európai autó és egy nagy, amerikai izomgép között. Aztán beleáshatják magukat a mélyebben az autó irányításához kapcsolódó részletekbe, hogy mindent a saját igényeikhez igazítsanak. Ez jól mutatja, hogy milyen mélységekig kidolgoztuk ezt a technológiát" - mondja Webster."
Hányszor, de tényleg HÁNYSZOR hallottuk már ezt az NFS szériáról?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gomez86
őstag
Lehet hogy aki most 15-18 éves azoknak ez a stílus tetszik, és nem tudom hibáztatni őket, mert ami nekem tetszett 15 évesen az nem feltétlenül tetszett a szüleimnek mondjuk autók tekintetében.
Így közelebb a 40-hez mint a 20-hoz nem hiszem hogy ez az én játékom lesz, és lehet hogy nem is baj."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
.LnB
titán
Én is közelebb a 40-hez, ugyan úgy oda vagyok azokért a kocsikért, amiket az első Underground részben láttam, mint régen. Főleg élőben látva, mint például ez: [kép]
Az más kérdés, hogy a saját kocsimhoz a legkisebb mértékben sem nyúlnék hozzá, bármilyen módosítás terén.
Egyébként érdekes, hogy a fiam (9 évesen) meg hamarabb ájul el egy kispoláktól, mint egy Ferrari-tól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 450 G5, 15,6" HD, I5-7200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, Nvidia 2GB VGA, WIN 10/11, Számla, G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen