Bemutatkozott az új Need for Speed

A korábbi pletykákat maga az EA erősítette meg, amikor rövid ideig látható volt, hogy Unbound címmel jön az új epizód.

Frissítve: Befutott a trailer, amelyben láthatjuk mozgás közben is a játékot. Megjelenés december 2-án, kizárólag PC-re, PS5-re, valamint Xbox Series X/S-re. Akik előrendelik a játékot, azok november 29-től játszhatnak a teljes változattal, ugyanekkor indul el a 10 órás trial változat, amelyet minden EA Play (valamint Game Pass Ultimate) kipróbálhat.

Eredeti hír:

Hosszú ideje tudjuk már, hogy készül egy új Need for Speed játét (a mobilos mellékág mellett), azonban az Electronic Arts mindeddig nem beszélt a projektről, mindössze a tavasz folyamán azt erősítették meg, hogy idén év végén érkezik a játék. A Criterion berkeiben készülő új részről az utóbbi időben számos pletyka keringett (sokakat leginkább a várható rajzfilmes effektek borítottak ki), állítólag Unbound címmel jön az új rész, ez utóbbit a minap az EA egy véletlen folytán kvázi meg is erősítette (a hivatalos weboldalon rövid ideig látható volt a kiírás) Mindezek után végül jött a bejelentés, hogy alig egy nap múlva megmutatják nekünk az új játékot egy friss trailer keretén belül.

Akit érdekel a nagy múltú sorozat legújabb felvonása, annak érdemes lesz várnia az október 6-án, magyar idő szerint 17:00-kor esedékes leleplezést.