Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    Egyszer már kérdeztem, de nem láttam választ rá: A Scribe és Idol típusok is dual sim-esek lesznek? Ha igen akkor lehet tudni már valamit róluk?

    Amúgy kicsit "megdöglött" ez a fórum, elég hamar lecsengett a 997d mozgalom.

    Aki használja azoktól kérdezném:

    Én egy régi T-s és egy új Vodás kártyával használnám ezt a telefont, a vodás lenne a netes kártya a mindenes hívásra sms-re meg mindenre lenne használva, a T-s kártyán terveim szerint csak hívást fogadni szeretnék. A vodás előfizus, a T-s meg feltöltős.
    Most két telefont használok még de a térerő eldobálás az egyik telefonnál nagyon zavaró, de egy új telefonnal nem szeretném ezt újra átélni. Egy régi samsungban van a vodás kártya ami nagyon ritkán és nehezen talál térerőt, sokszor egész nap csak keresi és elérhetetlen vagyok rajta. Amíg T-s kártya volt benne addig is voltak ilyen gondok, úgy gondoltam hogy szolgáltatót váltok. De mint kiderült a nokiámban a T-s kártya mindig talál hálózatot. Tehát a telefon lehet szar. A háztartásban a többi vodás kártyának nincsenek térerő problémái. Amúgy városban nekem sincs térerő problémám ott maxon van mindegyik. A vodás azért bosszant a kicsi településünkön mivel itt van a voda torony is...
    Nah a lényeg, hogy a 997d-nél olvastam itt hogy előjöhet ez a probléma ha előtte is alig talált térerőt a kártya. Persze rájöttem hogy ez telefon függő, de a 997d nem győzött meg arról hogy biztonságos hálózatot találna. Vagy mégis?

    További kérdéseim már tényleg a 997d-ről:

    Ha megy a net a vodás kártyáról, akkor elérhető a vodás kártya, vagy csak a T-s kártya, vagy egyik sem, vagy mind kettő? Nekem egyértelmű az egykártyás telefonnál ha netes adatforgalom van akkor a bejövő hívást tudom fogadni, de mintha itt olvastam volna mást is hogy ez nem sikerült mindenkinek...

    Ha hívást fogadok vagy indítok bármelyik kártyáról is, akkor a másik kártyának foglaltat jelez egy bejövő hívásnál, vagy látom a bejövő hívást és tudok váltani, vagy utólagos értesítés hogy volt egy nem fogadott hívás?

    Talán írtátok hogy az egyiket a másikra át lehet irányítani, ez a megoldás lenne ezekre csak?

Új hozzászólás Aktív témák