Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz ooooobi #1850 üzenetére

    Igen közben én is rájöttem, csak munkahelyről ez nem annyira menő. Nagy nehezen felvették, azt mondták már kiért az Allee-ba ( :DD ) csak nem nagyon küldtek e-mailt, inkább nem kérdeztem meg hogy miért nem, eléggé leterheltnek tűntek.
    Kérdeztem, hogy felhívjam-e az Allee-t, hogy biztosan megvan-e, nem adták-e el másnak mert erősen hiánycikk. Azt mondta az lehetetlen, illetve nem fogják úgyse felvenni a telefont ebben az időszakban. Szóval én indulok az Allee-ba, de ha nincs ott a telefonom, rájuk döntöm a pultot :D

    Ezek alapján érdemes felhívni őket, az gyorsabb.

    @#1851: Igazad van, jobb külföldről rendelni, ahol biztosan van. De én nem bízom a postában, macerásabb külföldről rendelni, kevésbé tudod őket noszogatni, főleg ha olyan anémet tudásos mint az enyém. Azt, hogy most ilyen "mostakaram" hisztis kislány vagyok az nem az Ő hibájuk. Az Ő hibájuk az, hogy bár már ezer éve megoldották a dolgot, képtelenek szólni és ez igaz az egész magyar "kisiparra". Persze, visszhívjuk, küldünk e-mailt, stb. A netes eladás meg különösen ilyen, eddig egy webshoppal sincs pozitív tapasztalatom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák