Új hozzászólás Aktív témák
-
Az első rész is látványos volt, S ez így még jobbnak tűnik. Remélhetőleg hasonló játékélményt nyúlt majd mint az első. Várós nagyon.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Daelion
őstag
Az is egy megoldás, nekem sajnos nem lenne kifizetődő a gamepass illetve nem szeretem ha kényszerérzetet kelt bennem valami hogy most játszanom kell mert különben pocsékba megy. 'ezért is utálom a havidíjas játékokat is mert van, hogy alig játszok'
Szerencsére eddig nem nagyon volt gondom játékokkal amit elő rendeltem vagy első nap vettem, nem vagyok annyira szőrszálhasogató sem mint egyesek.
'talán a Tiny Tina Wonderlands Chaotic Great edition volt túl drága ahhoz képest amit adott/vártam'
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Reméljük a játékmenet is jó lesz, nem csak a grafika. Nálam úgy se lesz RTX ON, de attól még várós nagyon első rész is bejött.
-
melega
őstag
válasz
hegegabi80 #5 üzenetére
Én a ps 5 ös verzióra leszek kíváncsi, már meg is vettem előre.
-
Az első része nagyon jó volt. Várom a folytatást .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A sokak által várt folytatás premierje már nincs messze, a megjelenés jövő hónapban várható.
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Milyen monitort vegyek?
- Toyota topik
- QNAP-PROHARDVER! három napos villámjáték, fődíj egy NAS!
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad E590 i7/32GB RAM/256GB SSD/Radeon RX550/FULLHD IPS/magyar világító billentyűzet
- Üzletből, Acer garanciával, Acer Aspire 5 A515 i5-11Th gen. 8GBRAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Rowenta X-PLORER Serie 95 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest