Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Atomcsirke #2661 üzenetére
a szűrő részt jól sejted, gyakorlatilag az olvasómódra célzott a teszt, az sajnos gyárilag kimaradt. de ha nagyon szeretnéd, le tudsz tölteni számtalan alternatívát az áruházból. nekem eddig nem hiányzik, mivel olyan szinten alacsony fényerőre lehet állítani estére, hogy kb az értesítési led jobban fog zavarni éjszaka (nem, nem fog )
üzemidő változó. talán még korai véleményt alkotni, de eddig azt bőven hozza nálam, amire számítottam és amit elvárok egy telefontól. a 4-5 óra SOT nálam eddig minden alkalommal hozta! ha visszaolvasol, tegnap írtam, hogy sikerült 11 óra alatt 20%-ra meríteni, de szerintem én bőven nem átlag felhasználóként kezeltem, megkínáltam pár órányi játékkal amikor meg nem nyúzom annyira, akkor ki szokott jönni a 6 óra SOT és simán elketyeg másfél, két napig.
kameráról szintén nem tudok sajnos konkrétumot mondani, mert még nem igazán volt időm normális körülmények között tesztelni. van sok, igazán rosszul sikerült képem, amik egytől egyig mesterséges fénynél készültek. azt bár egyik fényképezőgép sem szereti, szerintem az A1 még annyira sem. természetes fénynél viszont szerintem abszolute vállalható képeket lehet vele lőni. a portré mód meg, amennyit sikerült vele fotózni, egyszerűen fantasztikus! remélem, hétvégén végre lesz időm kicsit tesztelni (meg hogy jó idő is lesz hozzá) és akkor töltök majd fel képeket.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
A1-et vegyél neki. A tesztek szerint nagyon jó az üzemideje, nem sokkal marad el a Note4-től, viszont jobb képeket csinál, és szerintem sokkal jobb a stock android, amihez amúgy is hozzá van szokva a feleséged. A MIUI a stock droid szabadsága után szerintem szenvedés. Ja és az A1 legalább 3x annyi SoT-ot tud, mint a Nexus 5, már ha nem 4x annyit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ricardo
titán
Szerintem nem rossz az üzemidő az A1 en. Én az első töltés után két napot használtam, 6 és negyed óra kijelzővel, sok fényképezéssel, másfél óra telefonálással 9 százalékon tettem fel megint töltőre.
Képeket találsz a mobil fotós topikban. -
nagyúr
válasz Atomcsirke #2806 üzenetére
Én múlt héten adtam el az N5-öt, bármit csináltam vele, 1.5 óránál többet már nem bírt az akksija Az A1-el meg most a hosszú hétvégén sikerült 9 óra SOT-ot hoznom. De hétköznapi használatban is simán 6h+, szóval minimum 4x annyit bír.
Bekapcs gombját egy hónapja cseréltettem az N5-nek
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Atomcsirke #3121 üzenetére
Nekem csak a matt folia van meg, ami a Note 4-en volt
gyárilag.B20, Global model
Ui:
Nem Budapest és vidéke...[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest