Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- World of Tanks - MMO
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Közben kiszivárgott a OR új dizájnja!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ettől most kiégtem:
-
válasz
EasyKnight #116 üzenetére
Beöntöttek egy hajórakomány csalit a tenger közepébe, és kiültek horgászni egyetlen bottal.
-
EasyKnight
tag
Jogos. Teljes mértékben az. Bár én nem merném azt állítani, hogy a facebook nem készül valami nagy dobásra. Lehetséges,hogy valami kisebb játék fejlesztő céget is felvásároltak, így már nem lehetetlen jobbat alkotni, mint mondjuk az EA elmúlt pár évben nyújtott teljesítménye.
A Valve is piacra dobta saját a saját konfigurációját. Bár nekik valóban több közük van hozzá. Kicsit olyan, mintha Cukorhegyék (ha-ha) horgásznának, és várják a nagy fogást. -
wolfman
veterán
válasz
EasyKnight #109 üzenetére
A probléma abban gyökerezhet, hogy senkinek fingja sincs mi a fészkes fenét akarhat egy milliárdos multinacionális cég, egy olyan eszköz szabadalmi jogával, amire logikusan semmi szüksége nincs. Vagyis az van, csak miért? Igen, lehet mondani, hogy mert megteheti, na de innentől felesleges a kérdés, hogy miért utáljuk a facebookot. Talán mert egy grafikus cég berkei alatt hitelesebb lenne az Oculus portfóliója? Valamelyik videokártya fejlesztő vállalat, ATI vagy nVidia, szerintem senkinek egy rossz szava nem lenne, max ugye a szokásos ellentétek csattannának el, de azért mégis csak logikus lenne és tudnánk, hogy abban a közegben van a fejlesztés, ahol tényleg hasznát is vehetik, nem pedig egy full más profillal rendelkező cég KARMAIBA csúsztatják át.
Én személy szerint a Google-t sem szeretem, sőt, szerintem trollabb cég bárkinél, így náluk sem tudnám elképzelni a jogokat, de a fb háza táján meg abszolúte semmi keresnivalója egy ilyen cuccnak. Ez legalább annyira borzalmasan hangzik, mint amikor kiderült, hogy Lucas eladta magát a Disney-nek. Annak se tudjuk mi lesz a vége, ennek sem, de jól nem hangzanak.
valahogy ma már senki nem tud megszervezni egy házibulit se fb nélkül....
A nagy lehetőség és funkcióáradat szörnyűségesen könnyen megrészegítheti az embert annyira, hogy bár észreveszi, hogy ez nem jó, nem tud lemondani róla, mert így könnyebb. -
válasz
julius666 #111 üzenetére
root, xposed framework + app settings.
én a facebook app-tól (mellesleg a hangouts-tól is) elvettem egy csomó jogot, ami nem is kell neki. (kamera, gps, contact-ok, sms ilyesmik)
amíg nem megyek olyan menüpontba ahol ezekhez az adatokhoz hozzá kéne férnie, addig teljesen jól működik az app. ha mégis, akkor kifagy.
arra, amire kell (tudjak chat-elni mindenki ismerősömmel) tökéletesen működik továbbra is. azaz működött, mert a mai nappal töröltem a fb messenger-t is a telómról (fb app sose volt rajta).
az egész fb egy piramis játék, csak azért vagyok rajta, mert az ismerőseim vannak, és ők is azért vannak fenn, mert az ő összes ismerősük is itt van fenn.
valahogy ma már senki nem tud megszervezni egy házibulit se fb nélkül....
-
válasz
julius666 #111 üzenetére
Kedvedért megnéztem az engedélyeket, első átfutásra semmit nem találtam ami ne lett volna indokolt.
"És nem nagyon tudom megtenni, hogy ne legyen fent, az ismerősök elvárják, hogy legyek elérhető, a Messengernek egész egyszerűen fent kell lennie, mivel ez máshogy nem igazán megoldható. De ezer és egy ilyen dolgot lehetne még felhozni."
Az én telefonom tud olyat, ha valakivel beszélni akarok, akkor megnyomom a neve melletti zöld ikont, és akkor kapcsolatba lép az ő telefonjával ami jelzi neki ezt, és ha ő is úgy érzi épp alkalmas, akkor megnyomja a zöld ikont és tádám! azonnal összekapcsol minket.
Brutális mire képes a technológia 2014-ben."Egy nagy ijesztő privacy labirintus az egész oldal, dugig csapdákkal."
Őőőő, akkor én vagy beleestem a csapdákba, vagy rettenet gyorsan kiismertem. -
AeSDé Team
őstag
Nem akarok virtuális valóságban szaladgálni az ismerőseimmel, remélem nem ferdítik el ilyen irányban a projektet, és megmarad a relatív alacsony vételár.
Erről még nem tudni semmit, akár jól is elsülhet ha a FB beleöl egy csomó pénzt a fejlesztésbe. -
julius666
addikt
Nekem még semmibe nem ette bele magát
Jó neked, mondjuk a lájk gombok meg egyéb vackok nálam is tiltva vannak a böngészőben, lehet te is arra gondoltál.
Ellenben nézd meg, hogy az androidos kliens(ek) milyen(ek) és milyen jogosultságokat kér(nek). És nem nagyon tudom megtenni, hogy ne legyen fent, az ismerősök elvárják, hogy legyek elérhető, a Messengernek egész egyszerűen fent kell lennie, mivel ez máshogy nem igazán megoldható. De ezer és egy ilyen dolgot lehetne még felhozni.
a privacy-val sincs(le van tiltva ~minden)
Az aktuális beállításaiddal kb. kitörölheted amint Zuckerbergnek valami újabb fantasztikus feature pattan ki a fejéből, amiről természetesen nem értesítenek, a default beállítás meg úgyis "public" lesz. A kiváló php-s enginnek köszönhető adatszivárgásokról nem is beszélve.
Emellé csak hab a tortán, hogy szerintem elég átláthatatlan és kényelmetlen a felülete, bár ez ízlés kérdése. De alapvetően nekem nem azzal van a bajom, hogy a nagygonoszmulti meg a nagygonosznsa látja az adataimat, az úgyis fogja, ennek teljes tudatában adom oda nekik. Az a bajom, hogy azt nagyon nehéz kontrollálni, hogy mások pontosan mit lássanak belőle. Egy nagy ijesztő privacy labirintus az egész oldal, dugig csapdákkal.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
EasyKnight #109 üzenetére
Mert fent van az anyós.
-
EasyKnight
tag
Kezdem azt hinni, hogy itt mindenki paranoid elme... Akik attól félnek, hogy majd a FB lopja el az adataikat, megnézném miközben gépelik be azt a pár sort, ami mellesleg többnyire hasznos és tanulságos is
Lelki szemeim előtt látom, ahogy mobiljuk előlapi kamerája arcukra fókuszál, majd helyadatok küldése közben vér analízist végez.
Látom azokat is, akik furfangosan leragasztották laptopjaik webcam-jeit, nehogy valaki illetéktelenül behatoljon az életükbe... Azt azonban nem tudják, hogy minden billenyű lenyomásakor lassan ölő idegmérget juttatnak szervezetükbe...
Na jó, a viccet félretéve.... Miért félünk jobban a FB-tól, mint mondjuk a Google-tól? Miért útáljuk jobban, mint egy reklámokat villogtató weboldalt? -
wolfman
veterán
Úgy látom már tele van az internet a felvásárlást taglaló negatív hangvételű poénos animációkkal. Csak azt sajnálom, hogy erre a Zuckerberg magasról tesz.
-
Diopapa
addikt
-
Rebourne
aktív tag
A Veronica Mars film esetében a WB visszafizette a panaszkodó Kickstartereseknek a pénzt, de nem sokat javított ezzel az arcán szerintem. És a WB is teljesített minden követelést (mondjuk valami nagyon gyenge és népszerűtlen digitális szolgáltatót választott a filmnek, és az volt a panasz okat).
-
tDr1v3r
veterán
-
ndave92
aktív tag
-
dabadab
titán
"Ha egy rendes befekteto siker eseten visszakapja a penzet+kis profit, akkor az, aki a legelejen tamogatta kb semmiert cserebe (most nem a legmagasabb savokrol beszelek, amihez jart egy oculus), miert ne kapjon semmit?"
Mert a KS nem rendes befektetes.
Azert adsz penzt, hogy megvalosuljon a projekt, es cserebe azt kapod, amit az adott tierhez igernek.
A OR-nel a tierhez jaro cuccokat mindenki megkapta es a projekt is szepen kozelit a megvalosulashoz, amit az FB penze csak meggyorsit. Igazan nem latom, hogy miert lenne oka barkinek is reklamaciora."En mondjuk behoznek a kc szabalyai koze egy olyat, hogyha a termek sikeres lesz es profitot general a tamogatastol szamitott x even belul, akkor a tamogatott visszafizeti a penzt, mintha ezek reszvenyesek lennenek."
Ezt meg az USA szabalyzasa kifejezetten tiltja.
-
Zirowe
nagyúr
Azert, mert igy gyakorlatilag kozossegi tarhalassa alacsonyitjak a kc-t.
Ha egy rendes befekteto siker eseten visszakapja a penzet+kis profit, akkor az, aki a legelejen tamogatta kb semmiert cserebe (most nem a legmagasabb savokrol beszelek, amihez jart egy oculus), miert ne kapjon semmit?A kozelmult legundoritobb peldaja szamomra a veronica mars filmre valo kalapozas, ahol a studio nem akart kockaztatni, ezert gyakorlatilag elobevetelt szerzett es kb alig adott cserebe barmit is.
Ahhoz kepest, amennyit kaszaltak az fb-vel, a kezdeti kc penzek visszafizetese apropenz, de remek pr lenne.
En mondjuk behoznek a kc szabalyai koze egy olyat, hogyha a termek sikeres lesz es profitot general a tamogatastol szamitott x even belul, akkor a tamogatott visszafizeti a penzt, mintha ezek reszvenyesek lennenek.
-
dabadab
titán
Olyan 10 M-t meg azelott osszeszedtek es nekem azert ugy tunik, hogy egy sikeres KS kampany onmagaban meg nem hozta volna meg az uzletet, ehhez az is kellett, hogy tenyleg komoly munkat fektessenek bele a fejlesztesbe.
(#92) .tnm: "ehhez képest a facebook részvényektől nem lesz gyorsabb a fejlesztés"
Attol tenyleg nem, mert azt az elozo tulajdonosok kapjak, viszont nagyon valoszinu, hogy a fejlesztesre is ad extra penzt a FB.
-
egy külföldi fórumon visszaidézték a kickstarteres kampányból, hogy azt mondta ez az Oc. VR-es főmuksi, hogy neki profit se kell csak maradjon a project végén $10-ja, hogy egy ünnepi pizzát tudjanak venni. ehhez képest a facebook részvényektől nem lesz gyorsabb a fejlesztés. (vagy a részvényekkel a korábbi befektetőket vásárolta ki a FB?)
-
atti_2010
nagyúr
Nagyon korrekt gondolat, szerintem nagyon örülnének ha úgy bedobnád angolul.
, de így lenne a helyes, sőt jutalom is járna hiszen azok pénzéből jutottak el idáig.
Közben már írta valaki hogy ez nem az a világ, és valóban!
Nézd meg miről szólt egy II v. háború után készült film (becsület, munka, szeretet) és nézd meg miről szól egy 2014 -ben készült (csalás, drogok, rablás, átverés mindez megspékelve hogy aki máshogy csinálja az béna és akkor nem beszeltünk az éjjel nappal Budapest megrendezett cirkuszról).
-
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként naiv gondolat, de úgy gondolom az lenne fer, hogy a kickstarteres pénzeket visszaadják, van miből.
-
ripla
addikt
én is csak azért vagyok fent, mert van néhány olyan oldal, ahol egyszerűbb a regisztrációnál megnyomni a "join with facebook account" opciót, mint csinálni egy új accountot. ennyi.
amúgy rólam sincs fent se kép, se semmi, megcsináltam oda ezt az accountomat, azóta rá se néztem.
engem egész egyszerűen nem tud érdekelni ez a facebook jelenség. -
wolfman
veterán
Erről az jut eszembe, amikor a Google Glass demonstrációs videóját alakították át a valóságnak megfelelően. Minden nézetbe tettek legalább 2 felugró reklámot!
-
-
Zirowe
nagyúr
Felejthetetlen játékélményt fog biztosítani.
-
Def26
félisten
Hehe. Sony, Ms után a razer is saját szemöveget csinál?
[link]
-
moli.hu
őstag
mekkora bukta lesz ez az egesz vr, mint anno a gyaloglo avatarral bejarhato webshopok maniaja.
-
As for exactly how Facebook will monetize Oculus, CEO Mark Zuckerberg said on the call to investors, "We're clearly not a hardware company. We're not going to try to make a profit off of the hardware long-term...but if we can make this a network where people are communicating, and buying virtual goods, and there might be ads down the line...that’s where the business could come from."
...
@(#67) mentoloshypo
csak az történt, hogy innentől kezdve az OR nem egy játék kiegészítő, hanem egy média platform.
-
A kétmilliárdos vételár mondjuk nagyon érdekes. Ahhoz, hogy a vételár visszajöjjön, minimum 6 millió darabot kellene eladni. És akkor még nem számoltunk a gyártási költségekkel, a további fejlesztési költségekkel, marketinggel, értékesítési hálózattal, garanciával, szoftversupporttal, stb. Ez így nekem egy ordenáré nagy bukónak tűnik facebook oldalról. Nem lennék most facebook részvényes.
-
törölt tag
-
mentoloshypo
senior tag
Nem értem ezt a ficsogást a Facebook miatt, komolyan.
Biztosan nem azért adtak ki 450 milliárd Ft-nak megfelelő dollárt, hogy aztán hagyják tönkre menni az Oculust! Miből gondolják egyesek, hogy ha saját kézben marad akkor sikeresebb üzletpolitikával terelgetik a gép sorsát?
Akkor sírjunk ha van okunk rá... -
atti_2010
nagyúr
Azért a Google és a Facebook biztonság technikája és működése között kb 3 millió fényév különbség van, csak párat mondok a sok közül pld a google nem küld olyan mailt hogy van egy új ismerősöd Pakisztánban aki barátodnak jelölt meg, nem győzöm üríteni a span fiókot a facebooktól, a másik hogy valaki nem tette fel a képét a facebookra én mégis megtaláltam az ismerősei alapján, címestől telefonszámostól, csak tudni kell keresni.
-
tDr1v3r
veterán
Neee, felvásárolta a gonosz bilderberges illumináté gyíkember cége, omg omg jajjmilesz!!4!4!!!
Sok értelmét nem látom, de Carmack-ék csak nem mentek bele értelmetlenül... biztos meg vannak rá az okaik meg az előnyök amiket nyerhet belőle mindkét fél.
-
davidsone
addikt
ez GÁZ
-
Na, ez hiányzott csak...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #49 üzenetére
Notch megint megmondja a frankót ?
-
BlackSoft
addikt
R.I.P. 2012-2014
-
Redneck
nagyúr
Hát kb ennyi volt részemről a nagy várakozás az OR-re. Eddig is Facebook mentes életet éltem, ezután is azt szeretnék. Szép kis orwelli világ... Biztos lesz pár év múlva valami virtuális valóság játék a sok agyahalott birkának. Pár éves filmekben láthattuk hova vezethetnek ezek a dolgok (pl. eXistenZ/Hasonmás/Gamer).
Lépj be a játékba addig sem lázadsz/érzel/gondolkozol!?
Szerk:
Ki tudja milyen érzékelőket építenek még abba a sisakba az elkövetkező időszakban. Játékokon keresztül gyönyörűen lemérhető lesz hogy melyik ingerre hogy reagál az alany.
Inkább tartsák meg maguknak én meg megyek ki a SZABADba! -
Def26
félisten
válasz
FoxiestFox #49 üzenetére
Sony is csinál ilyen szemüveget, microsoft is jelezte, hogy rajta vannak az ügyön. Lesz alternatíva.
-
Ez talán így van, de én nem szívesen húznék a fejemre valamit, aminek köze van a Facebookhoz akármilyen formában is.
Remélem, lesz életképes alternatívája.
Úgy látom, másnak is vannak aggályai -
Lacee1986
senior tag
Innentől nem érdekel a Rift... Ilyen butaságot csinálni, nem is értem. Ezek után ne csodálkozzanak, ha sorban pártolnak el majd a fejlesztők...
-
Egyiknek sincs számomra előnye, de pl. az ismerőseim egy jelentős része már külföldön él.
Én nem érzem magam jobban attól, ha gyűjtöm a likeokat a nyaralási képeimre.
(#44) .LnB: Ha van olyan amit érdemes megosztani, azt megosztom, igaz magasabb az ingerszintem mint a vicces macskás képek.
-
kigyi_23
addikt
Jó lemaradtál az anyagi résznél, nézd a másik oldalt ami nekünk jó, nem az a lényeg, hogy 300 vagy 280 dodó, hanem a felhasználási területek bővítése a húzócímek megnyerése a fejlesztők megnyerése, hogy igenis fejlesszenek a nagy nevek erre is. A termék piacra kerülésének ütemterve esetleg korábbi időpont is elképzelhető, ha van pénz a fejlesztésre.
Köszönöm, hogy csodálsz nekem ez természetes dolog, hogy örülök a másik jólétének. Nincs vele gondom, hogy a másik embernek megy a szekér attól nekem rosszabb még nem lesz feltétlenül és nem kell ezért fújnom rá. A baj az, hogy az én tehenem meg döglött dögöljön meg a szomszédé is felfogás van érvényben
Ne azt nézd, hogy a másik ebből megszedi magát ne azt keresd, hogy ez neki mennyit hoz a konyhára... Kocsit sem azért gyártanak, mert az nem hoz a konyhára egy fillért sem, de papír zsebkendőt sem ebből a célbólMost akkor rájuk is mindenki fúj, hogy na ezek megszedik magukat az én náthámon? Akkor most fújnak, hogy ők aztán abba nem fújnak?
-
dabadab
titán
"Viszont téged csodállak, szép dolog ennyire örülni annak ha másnak akinek eddig is jó volt most még jobb lesz"
Azert mielott nagyon elszaladna a lo: a Facebook eddig ott tart az uzlettel, hogy ketmilliard minuszban van es egyaltalan nem biztos, hogy ez a beruhazasa barmikor is megterul. A jatekfejleszto kozossegben egyelore beindult a shitstorm es siman el tudom kepzelni, hogy pl. Carmack sincs nagyon elragadtatva a fejlemenyektol.
-
Tazsam01
tag
Attól, hogy valamiből többet gyártanak még nem lesz olcsóbb. Olcsóbb akkor lesz ha árverseny alakul ki a konkurenciával vagy ha a kutya sem keresi a terméket.
Annyiban igazad van, hogy minél nagyobb mennyiségben gyártanak valamit annál olcsóbb legyártani de amíg veszik 300 dodóért addig édes mindegy, hogy 5 vagy 10 dollár a gyártási költség, ez csak annyit fog jelenteni, hogy nő a haszna valakinek az eladói láncolatban.
Lefordítva a jelen helyzetre, az én felhasználói nézőpontomnak nem túl nagy könnyebbség, hogy ha tudom, hogy Zuckerberg bácsi az általam vásárolt oculuson most 5 dollárral többet keresett hála a beindult és csúcsra járatott tömegtermelésnek.
Viszont téged csodállak, szép dolog ennyire örülni annak ha másnak akinek eddig is jó volt most még jobb lesz, már anno egy hosszú hajú kedves mosolygós ember is megmondta, hogy "boldogok a szelídek mert ők öröklik a földet" biztos az ilyen önzetlen emberekre gondolt, szóval gratula az örökségedhez.Ui.: Azért megjegyzem az akkori Zuckerbergek őt keresztre feszítették, hogy kínok közt halljon meg.
-
dabadab
titán
Gatlas nelkul.
Es hogy honnan vannak neki meg azok az adatok? Rengeteg oldalon ott van a FB-plugin, a haverjaid betaggelnek a kepeiken (es lassan beuzemelik az automata arcfelismerest is) na meg persze nemi adatbanyaszassal egy csomo dolgot ki lehet kovetkeztetni ezekbol, olyat is, amire nem feltetlenul szamitasz.
-
törölt tag
Remélem legközelebb a Valve-ot és a Steamet vásárolja majd fel .
-
Djuree
félisten
ezzel annyi a baj hogy hiába van letiltva minden, ugyanúgy hozzáfér és használja is az adataid a fész...úgy vannak kialakítva a privacy-ben a kiskapuk, amiből ezer megy egy van benne (nem én mondom, hanem aki elolvasta és ért is hozzá), hogy még véletlen se tudd levédeni az adataid, hiába van minden "pipa" kiszedve mindenhonnan.
ezért rühellem én is, de amúgy meg egy jó dolog... -
kigyi_23
addikt
Nem szimpatikus lépés, mert nem tudjuk mi lesz vele ezek után, de ez még elsülhet pozitívan is!
Nekünk az a lényeg, hogy működjön és minél előbb kész legyen ütőképes állapotban ugye?
Na ugye, hogy ugye! Neki van pénze játékfejlesztőket is "venni" mellé ha úgy tetszik divatosabb nevén támogatni játékfejlesztő csapatokat, hogy termékét nagy címekkel is népszerűsítsék
Ha így lesz akkor majd többen veszik, ha többen veszik többet gyártanak, ha többet gyártanak akár olcsóbb is lehet. Viszont nem ez a nagy előnye. Többen veszik akkor több nagy név csatlakozik a projekthez és fejleszti játékát egész franchise-t épít rá és nekünk jobb lesz, mert jobban több játékkal több alkalmazási területen tudjuk használni. Trollkodni viszont most divatos. Neki volt pénze nekünk legyen szerencsénk.
-
válasz
julius666 #27 üzenetére
Nekem még semmibe nem ette bele magát a FB, a privacy-val sincs(le van tiltva ~minden).
(#28) Segal: Ha jól értem az a baj, hogy van egy szolgáltatásuk ami nagyon jól sikerült ezért "mindenki" használja és ez neked nem tetszik(meg az sem tetszik, ahogy elképzeled a használatát)?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vegitossj7 #15 üzenetére
Ha te komolyan gondolod hogy a 2.5 millió dollárból amit összekéregettek kickstarteren (és még a 15 millió korábbi befektetői pénzt is hozzácsaphatod) ezt gyártani tudnák bármilyen mennyiségben...
kb egy tejesdoboz hajtogató üzemet tudsz annyiból felépíteni. Valakinek meg kellett vennie, hogy ebből legyen valami. A kickstarter meg kb. elég volt az eddigi villanyszámlákra, meg a hulladékokra amiből az eddigi prototípusokat összecelluxozták. -
Segal
veterán
Én tiszta szívből utálom a faszbookot de ettől függetlenül Zuckenbergel nincs bajom de dióhéjba a lényeg.
FB:
Nem tetszik benne az erőszakossága. Tehát hogy példát is írjak ha pl nem vagyok kiváncsi a tamponokra akkor nem keresek rá a neten, az áruháznál ha véletlen befordulok a sorra akkor továbbmegyek stb tehát sikeresen elkerüljük egymást mert nem én vagyok a célközönség.
Ezt az fb-vel viszont nem tudod megtenni ha nem vagy rá kiváncsi akkor is mindenhol ottvan. Felmész gyakorlatilag bárhova a neten minimum az oldal nyalni fogja az FB seggét és gyűjti a tagokat egy helyre. Ez még beleférhet kategória hisz ez gyakorlatilag még egyértékű lehet a tamponos sorra való bekanyarodással. Igaz nagyon sok helyen...
De az hogy minden egyes cikknél, minden harmadik hírnél, mostmár egyre többször játékoknál stb ebbe a sz*rba futsz bele az azért elég undorító de még mindig csak a jéghegy csúcsa.
Ok eleged van az egész netezésből bekapcsolod a tv-t. Most bele sem megyek a tv műsorok minőségébe mert abból is ki lehetne adni egy könyv (sorozatot is akár)et de ugye pillanatok alatt jön a reklám és mi lesz benne? Na mi?? Csatlakozz az FB csoportunkhoz...
Ok eleged van az egész mediaból kimész levegőzni felszálhatsz akármelyik járműre vadul scrollozó embereket fogsz látni, ha esetleg beszélgetnek egymással garantáltan szóbakerül az FB tehát egy olyan globális dologgá vált ez a szolgáltatás ami elől nem lehet elmenekülni ha nem érdekel.
Persze magával a szolgáltatással még nem is lenne nagy baj hisz az alapötlete jól hangzik csak senki sem arra használja amire ki lett találva.
Mindenki ömleszti magáról a pozitív dolgokat, lájkol össze vissza, mindenkit bejelől pedig elméletben a barátokra fókuszálna az oldal, a kutyájának is csinál profilt stb. de ami a legbosszantóbb hogy kerüli a közvetlen érintkezést, beszélgetést a másikkal.
Mert ugye tudjuk mindenki csak azért regisztrált be hogy a régi osztálytársait megtaláljaA francokat azért azért regisztrált be hogy a szomszéd, ex, következő kapcsolatra kinézett ember stb után kémkedhessen!!!
Mert mennyivel kényelmesebb így értesülni bármiről mint belemenni egy beszélgetésbe. Életjelet lehet adni magadról egy lájkal is (tulajdonképpen muszáj is mert különben te sem kapsz) vagy odaböfögni a másik falára 1 mondatot...
Na kb ez az amiért sokat utálják Zuckenberget mert ő köthető össze ezzel a szolgáltatással de én továbbra is azt mondom hogy őt nem utálom ő csak azt csinálja amit minden hozzáértő vállalkozó tenne és magát az FB-t utálom hogy nem hagyja azon emberek életét békén akik nem kiváncsiak erre. -
julius666
addikt
A kiváló közösségi szolgáltatása a baj szőröstül-bőröstül, ami mindenbe beleeszi magát kéretlenül, a pofátlanul kezelhetetlen privacy problémáival, magával az egész "szoftver" minőségével van gond.
Egyébként Gabe-ék cseszték ezt el elég alaposan, egy ilyen "működőképes" virtuális sisaknál jobb ugródeszkát a konzoljuknak nehéz lenne kitalálni is.
-
Blindmouse
senior tag
kicsit korán jött ki az április elsejei hír
-
Valaki elmagyarázná, hogy mi a "baj" Zuckerberg-gel?
-
proof88
addikt
na a sok hater
-
wolfman
veterán
Ahogy elnézegettem az elmúlt évek felvásárlási híreti, eszembe ötlött, hogy nem kéne hozni globális szinten egy olyan rendeletet, hogy olyan cég vásárolhat meg bizonyos dolgokat, amihez közük is van, ami a saját tevékenységük. Meg se lennék lepve, ha a McDonalds űrprogramot indítana.
-
.mf
veterán
Dislike
Remélem a támogatói fórumokon is meglesz a felháborodás. Gondolom ők sem azért támogatták anno, hogy egy ilyen gusztustalan cégnek adják el, mielőtt kihoznák a terméket.
Már csak azt remélem, hogy más cégek is készítenek valami ütőképeset, versenyképes áron.
-
Frigo
őstag
Szegény Carmack, akkor most Facebook app fejlesztő lett belőle ?
-
vegitossj7
addikt
De amúgy tényleg...
Kickstarteren támogatja az ember, összejön rá a pénz, kifejlesztik, majd megveszi egy pénzeszsák aki az emberek megfigyeléséből lett multimillárdos...
Szépen megjegyzi a szemed, a hangod, és hipp-hopp máris a Különvéleményben találja magát az ember...
Ez már nem a játékról fog szólni szerintem, arra ott van a "konkurencia", az Oculus meg megy az "átlag" embereknek. Szerintem!Remélem nem lesz igazam...
-
bbTamas77
aktív tag
Potom pénzért képesek eladni terméküket a facebook-nak.
Mondhattak volna nemet is de lehet úgy gondolják, lehet jó maga a termék, de mégse fog akkorát ütni mint kellene, így inkább eladják. -
Djuree
félisten
bakker ez meglepő hír. nem örülök neki. nem csípem a fészt....
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #7 üzenetére
a jövő egyik legígéretesebb projektje a jelen egyik legundorítóbb figurájának birtokába került, ennél jobban nem kell részletezni szerintem.
(szerk: magánvélemény)
-
ripla
addikt
remek, így legalább erre sem kell spórolnom többet....gusztustalan és mocskosul undorító húzás volt ez.
-
törölt tag
undorító.
-
Diopapa
addikt
Qrvajó. a Zemberek összedobták rá a pénzt, amikor már van valami termék, akkor megveszi egy pénzeszsák és kiszedi belőle a profitot. Grat..
-
.LnB
titán
Meglepett a hír. Bár szerintem a Fb-nak nincs nagyon terve. Csak megvette mert megtehette
-
[CsuCsu]
őstag
MS kezében szívesebben láttam volna, ha már a SONY is csinál egyet. Legalább nekik van egy platformjuk, ami miatt érdemes fejleszteni.
-
Igazán remek, hogy az egyik legszimpatikusabb fejlesztést az egyik, ha nem a megpofátlanabb giga viszi tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érdekes hírrel indul a mai nap, Mark Zuckerberg bejelentette, hogy a Facebook felvásárolja az Oculus-t.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest