Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87 #15 üzenetére
igazad van, tényleg túl sok pénzt fordítanak marketingre...
azt a pénzt fordíthatnánk további fejlesztésekre -valljuk be, lenne mit...- vagy AKÁR adhatnák olcsóbban...ehelyett fizetős tartalmakat akarnak kiadni hozzá, mert semmi sem elég...nV nem kevés pénzt leperkálhatott, hogy 7600GT-n úgy fusson, mint 4830onYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
BalaNce87
addikt
Ki mondta hogy nem szeretem? csak közöltem pár problémáját meg a geci üzletpolitikáját amit sokan megkajálnak, röviden ennyi. Sokat codoztam, csak már nem látom értelmét a folytatásoknak, mert nem igazán nyújt sok újdonságot és egy idő után unalmassá válik. Szóval én sose utáltam, amit jó lenne tisztázni, de elég sok problémája van amiket basznak kijavítani több év után is, inkább kiadnak egy új részt minthogy az előzön javítsanak esetleg.
És tényleg unalmas hogy erről a játékról mindig jelenik meg valami értelmetlen hír, ami nemtudom milyen célközönséget szolgál, mert sok új információt nem kapunk a játékról maga, mivel nincs is róla semmi.[ Szerkesztve ]
-
sheriff.crib
tag
Nyilván való, hogy a kiadás után vezetni fog...lol.Eléggé egyértelmű.
Az ilyen híreknek 1-2 hónap múlva lenne értelme...vagy havonta 1x.
Akkor már oké van "hír" értéke, mert eltelt x hónap és láss csodát még mindig vezet.De az ilyeneknél, meglátod a címet....és "jó oké lapozzunk már..."[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
bOtX
aktív tag
Az az F1 2009 micsoda
A Wii-s verzió lenne?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Még az a szerencse hogy legalább az ára is brit,itt nálunk.Eddig sose néztem külföldi shopok árait , most döbbentem le hogy ugyan annyiba kerül itt is egy gamma, mint ahol 400-500 ezer Ft-nak megfelelő havi keresetből élnek a népek.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
CptMisi
őstag
Érdekes, hogy milyen kevés a PC-s játék...MW2-t meg PC-re senki se veszi meg ugye...jó fedő szöveg arra, hogy miért nem csinálnak egy sz@r minőségű portot következő résznél konzolról pc-re
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
BalaNce87
addikt
Mit gondolkozzak ezen ember, senkit nem érdekel az hogy már hanyadik hete első a játék, ez nem hír. Akkor legyen az hogy minden héten lesz egy ilyen hír hogy hopp most már 2. lett az mw2? inkább te gondolkozzál el, ennek akkor sincs semmi értelme. Nem is a címen volt a hangsúly és a mondandóm, a lényegen átmentél gondolom. Csak azért ne szólj hozzá hogy belém köss. Egyszerűen már unalmas, hogy ez már 3X ellett játszva ugyanezzel a címmel, elsőre is felfogta mindenki hogy ptt vezeti a listát, nem kell beszámolni hetente róla.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ez már kb a 3. hír arról hogy a britteknél első a játék...mégis kit érdekel?
A játék már kijött, hogy utána mi lesz vele arra van külön fórum hogy megbeszélje akit érdekel, de ilyen hírt csinálni hát nemtudom teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
jó is az
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Beerwolf
senior tag
Mert a britek CoD-kockák.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Továbbra se mozdult el az élről a Modern Warfare 2.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...