Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz janeszgol #997 üzenetére

    A háttérképes dolgon meglepődtem, megtisztelő.
    Az enyém se hibátlan. Ismerem a gyengeségeit és hibáit, és nem is tagadom. Engem az bosszant fel, hogy alkotok egy véleményt itt a telefonról, amit leginkább hobbifotós szemmel nézek (már ha szabad ilyet írnom) ami ráadásul qva drága, marhanagy marketinget raknak köré, és foggal körömmel meg mindennel nekem esnek, hogy hogy merészelem? A világ legjobbjáról ilyet állítani. És én nem azt látom, amire számítok/elvárnék ennyiért. Elismerem a márkát csendben, de a pökhendiségét és nagy mellényét nem bírom.
    Nálam a fotós rész az elsődleges ezt Te is tudod,minden új telefonnál azt nézem meg elsőként, és utánna kezdem elemezni a többi részét, ami itt az S20-ak esetében nem érdekel, mert tudom hogy a legújabb cuccok vannak benne, egy kicsi plusz az elődhöz képest paíron, amit majd a későbbi tesztek igazolnak.
    Valóban letoltam, mert mindent úgy kritizál, mintha egy videókamera szintjét várná el ami moziba fog kerülni. Főleg hogy kisfilmet csinál vagy mi a csudát. Mindegy is, szerintem akkor sem mondtam rosszat a témát illetően.
    Lehet túl nyersen fogalmaztam meg a korábbiakat, de nem is áll szándékomban köntörfalazni, és ajnározni, ahogy az én portrékámon se teszem az enyémmel. Akinek unalmas ez, az ignorál majd ill továbbgörget. De sztem ez is bőven részese ennek a fórumnak, hacsak nem vezetik be azt, hogy szigorúan a márkatulajok vehetnek részt az adott topikban :)

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák