Új hozzászólás Aktív témák

  • zolisx4

    őstag

    válasz tvamos #1460 üzenetére

    Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat ,,,,,,
    A 949 tényleg játék autó és alkatrész sincs hozzá sok ,a 959 et nem sorolnám oda habár mind2 autónak 390 motorja van ,viszont a 959 be lehet 3 fázisú motort rakni.Ha már a Bang-good ot linkelted mindent lehet kapni az utolsó csavarig a 959 hez fillérekért ,.
    Mivel nekem a Wltoys L959, Wltoys L969, Wltoys L979, van nekem.konkrét véleményt tudok mondani nem úgy hogy csak hallomásból.
    Van ami nem játék kategória,de azt később.
    Egyetlen hibájuk van ezeknek az autóknak mégpedig a nem szabvány hanem 5 vezetékes szervók,de nekem egyik autóba sem ment tönkre .A fogaskerék hiba,mindenki mondja de akinek ismerőseim közül van ilyen autója senkinek nem ment tönkre .A régebbi verziójú autóknál előfordult szabályzó és motor melegedés,ezt javították,és vízálló lett az elektronika,videót lehet találni róla bőven.A lényeg jó kis kocsi én szeretek vele szórakozni.Ennyi pénzért hibátlan szerkezet .
    A komolyabb autók az megint más kérdés,az rohadtul nem olcsó dolog habár már rollert lehet venni 22-25 körül ami jó ,de viszont az üres ,mire bele raksz mindent addigra bőven 50 felett leszel vele de 100 fölé is lehet vele menni,minden alu cuccokkal ami majdnem mind felesleges hiszen elgörbül akkor az már kuka .a műanyag jobban tűri a behatásokat.
    nekem ez a 4 autóm van
    A VRX en hátul az a gumi van amit aszfalton használok a bütykös gumi 10 perc aszfalt után kuka.

Új hozzászólás Aktív témák