Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harusakura1

    tag

    Sziasztok!

    Most kezdtem honap elejen python fejlesztokent dolgozni, szerintem nagyon jo fizetes es plusz juttatasok mellett, azonban a munkam annyibol all, hogy mas csapatoknak irkalunk osztalyokat, amiket ok meghivogatnak, az legyujt valami adatot majd hozzacsapja a vegen a reporthoz (a masik csapat tesztelokbol all).

    Nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert szeretek itt lenni, azonban nem latom jelenleg azt, hogy pythonnal par ev tapasztalattal meg tudnek keresni annyi penzt, mint egy java dev peldaul.

    Szeretnem leszogezni, hogy nem a penz miatt valasztottam ezt a palyat, hanem mert kis szaros koromban is mar "honlapot fejlesztettem", ami inkabb vicces probalkozas volt, de tetszett es azota is szeretek magamnak is butykolni valamit.

    Szoval szerintetek milyen kilatasok vannak? Pythont ugy tudom big data, ML, data analysis meg test automationra hasznaljak csak kb. Az en role-om is az utolsoban van jelenleg, vagy valami hasonlo :D.

    Ha valakiben esetleg felmerul a kerdes, hogy akkor miert vallaltam el ezt a munkat, akkor azert mert belefektettem mar azt a majdnem 1 evet a cegbe, es igy azert jelentos elonnyel indultam itt, mintha elmegyek meg n+1 interjura, ahol ujra meg kell mutatnom, hogy ertek ahhoz amit csinalok. Na meg nyilvan jo ajanlatot kaptam :D

    Megdobállak vadkörtével!

Új hozzászólás Aktív témák