Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Nézegettem a streamelős app-ot,és igazából tényleg veszi a Twitch-es adásokat,viszont csak azokat amiket PS4-ről streamelnek. Szóval a kedvenc youtube-os embereimet nem tudom nézni ezen Marad a mobil.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
fausto
addikt
Novemberi Plus
Nagyon-NAGYON gyenge hónap összességében, mondjuk Vita-ra jó az Escape Plan, de ahhoz meg van egy csomó DLC, amik többe kerülnek, mint az alapjáték. -
fahrii
őstag
válasz RangerFox #5359 üzenetére
Mindig azthiszi az ember, hogy ennél már nincs lentebb aztán mégis. Hogy tudom idő előtt megszüntetni a PS+ tagságomat?
Amúgy még február előtt jó lenne pár játékot kivinni közülük, összvissz 5 van amit végígjátszottam az utóbbi 20 hónap IGC játékai közül. Tökre megérte nekem ez a szolgáltatás...Holnap jön a Borderlands 2!
Na még beszerzek egy Fifát és egy FF-t és kb minden játék meglesz ami érdekel.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
Nem tudjátok, hogy a Little Deviants már volt a Plus-ban? Már nem emlékszem rá, és már nagyon régóta várom hogy leárazásra kerüljön...
-
Rigormortiis
veterán
Az uj Tales of játékot várom, de nagyon.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
La Magra
tag
No, a LittleBigPlanet lett az első játék, amit végigjátszottam Vitán. Nagyon kreatív és szellemes, jó kis játék, tetszett!
-
fahrii
őstag
Ez a Borderlands 2... az elején nagyon tetszett, az fps gondok annyira nem mennek a játékmenet rovására, ez az érintős irányítás viszont egyszerűen szar... nem lehet normálisan megfogni ezt a fránya vitát, mert folyamatosan ügyelnem kell rá h ne érjek véletlen a hátsó/elülső érintőhöz, egy rövid játék után már úgy kiáll a kezem, hogy pihentetnem kell. A másik gond, hogy itt is azt érzem mint az NFS MW-nél, egyszerűen nem egy 5" kijelzőre lett a játék kitalálva, nagyobb helyszíneken kifolyik a szemem annyira nem látok semmit.
Na meg ez a konzolos irányítás is idegen a számomra, FPSt eddig még csak PCn toltam
[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
válasz Praetorianus #5369 üzenetére
Elkezdtem már, párhuzamosan játszom több játékkal, csak épp az LBP-nek lett előbb vége.
Egyébként jó a Killzone, csak kicsit szoknom kell még ezt a karokkal irányított FPS dolgot, mert ez egyelőre nekem új (konzolom sose volt, PC-n meg bill+egér kombóval játszottam)... -
fahrii
őstag
válasz RangerFox #5372 üzenetére
A hátsó tapipaddal vezérled a sprintet és a meleet (1 érintés ütés, hosszan érintés sprint), az elülső érintővel pedig a gránátot és a spec képességet. Na most el tudod képzelni mi megy egy nagyobb csata alatt. Össze vissza csapdosok, meg kidobálom a gránátaim amik jó esetben visszapattannak rám : D
Én még béta alatt próbáltam a Killzonet, de 4000+ óra CS/CoD/BF után egyszerűen felbassza az agyam h tudom egérrel egy egyszerű rántás lenne, a kart pedig úgy kell toszogatni hogy jó legyen
[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
Ezen szakadtam a röhögéstől! Ugyan a Borderlands 2-vel még nem játszottam (csak az 1. résszel PC-n), de annyira át tudom érezni a helyzetedet, hogy egyből megjelent a szemeim előtt, ahogy dobálod magadra a gránátokat "lányos" zavarodban!
szabo111: Egyébként én benne lennék majd a Killzone multis mókában, de csak miután végigjátszottam a Single Playert, addig esélytelennek és értelmetlennek érezném.
-
RangerFox
veterán
Jah, úgy már értem. Én úgy 800 órát töltöttem el PC-s FPS-ekkel, CS 1.6, GO, BF4, pár CoD. É még annó Ps2-őn sokat játszottam a CoD-okkal, meg a Ghost Recon-nal, hozzászoktam a Joypad-es irányításhoz, mos is mindent X360 kontrollerrel játszok gépen is.
Ezzel a Bo2-vel is az a baj, hogy Co-Op játék. Haverral Xbox 360-on osztott képernyőn játszottunk, úgy élvezetes volt, de egyedül egy idő után monotonná válik, szerintem.. -
Praetorianus
aktív tag
Nos, kedves Vitám meglelte új gazdáját, úgyhogy vasárnap új emberhez költözik. Aki esetleg a Praethun79 nickkel találkozik a továbbiakban, az már nem én leszek Sőt, a barátokat törlöm is, ahogy kezembe kapom a gépet. És egyúttal el is köszönök tőletek, öröm volt "együtt játszani" Jobb játékokat mindenkinek
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag sokat játszottam konzolon egy időben, mostanában annyira már nem. Ha igen akkor leginkább multizom, igazi magányos farkas módjára. A KZ multijában nem igazán volt siker élményem, ott a kampány nagyon tetszett, de a multi.....
Viszont a U13-at szívesen kipróbálnám egyszer valakivel, egyedül nagyon bejött a játék. -
RangerFox
veterán
-
Praetorianus
aktív tag
válasz RangerFox #5380 üzenetére
Nem bántam meg, mindössze annyi történt, hogy idő és érdeklődés hiányában egyre kevesebbet vettem elő. Alig jön rá tartalom, meg már valahogy nem köt le. Szóval jött egy ötlet, amihez kellett egy kis zsebpénz, és a Vitát a játékokkal a jelenlegi hozzáállásommal elég haszontalannak ítéltem meg Úgyhogy fájó szívvel, de sok játékos élménnyel gazdagabban távozom
-
ldave
félisten
Jön a Resogun Vitára
A Slime draws near! Command?
-
MrTwister
őstag
-
-
Rigormortiis
veterán
Valaki megvette a freedom wars-t? Tapasztalatok?
Lesz mostanában valami nagyobb megjelenés?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
A heti akciók csak plus előfizetőknek szólnak, vagy bárki elérheti őket? Csak mert most annak a ps plusos acccountját használom, akitől vettem, viszont szeretnék saját profilt csinálni, és most pl az akcios ys-sel szemezek, viszont nincs szükségem plus-ra.
A másik kérdésem, hogy vitan feltétele az online játéknak a plus, mint ps4-en?
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #5388 üzenetére
Tervezem, már múlt héten majdnem megvettem, csak nem érkezett belőle példány a boltba. Most viszont már picit kivárok, egyelőre még teszt sincs róla nagyon.
A Slime draws near! Command?
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #5389 üzenetére
Pluszban havi két játék ingyenes (de csak addig használhatod amíg él az előfizetésed). Az akciók mindenkire vonatkoznak, max a pluszosoknak még -10% kedvezmény van pár játékból.
De pl most az Ys mindenkinek 6.490 ft. -
Rigormortiis
veterán
válasz tomee007007 #5391 üzenetére
Köszi. Multizni lehet plus nélkül is?
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #5392 üzenetére
Nem nagyon multizok, de ahogy a fórumtársak eddigi tapasztalatait olvastam a Vita címek jó részével lehet.
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #5392 üzenetére
Vita-n a multihoz nem kell Plus
-
whited
addikt
sziasztok
anno olvastam fehér/ezüst vita-ról, valamit tudtok esetleg mikor lesz és mennyiért?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz tomee007007 #5397 üzenetére
külföldön megvett vita-ra nincs itthon garancia, igaz ?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Tegla80
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest