Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz Adam_Shepard #71576 üzenetére
Én imádok játszani,de egy platinám sincs.
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #71606 üzenetére
Ha nincs meg a Grounded fokozat (nem GOTY változatban DLC-ként kell megvenni), akkor a következő végigjátszásnál mindenképpen ess neki. Az még nekem is hátravan, pedig én is imádom a játékot. Ami azt illeti, a The Last of Us volt a fő indok a PS3 mellett.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #71606 üzenetére
"...és bánom, hogy nem lehet nehezebbre rakni az elején vagy közben a difficultyt."
De ez most komoly??? :-o Én meg normálról levettem easy-re..
James egyik legnehezebb platinája még a ninja gaiden sigma 2(?) vagy vmi ilyesmi.Emlékszem a nevére,nagyon megjegyeztem. :-)
Madnight: Szia!
Szerintem én írom a fixet. ;-) Egy egyszerű újrapasztázás után tökéletesen fog menni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Adam_Shepard #71618 üzenetére
A szokásos 2 napos akciók most is vannak tudtommal.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Adam_Shepard #71667 üzenetére
nálam firefox alatt nehezen vagy nem hozza be a ps store-t (uk), viszont privát módban meg működget.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71755 üzenetére
Hol tudom meglesni?
465 szal csak van benne
Ha formáznám hol kéne?[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71757 üzenetére
super slim (cech-4004c) pontosan annyira nem értek még hozzá
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71759 üzenetére
kivenni nem szeretném, csak teljesen leformázni
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #71776 üzenetére
Olvastam olyat,hogy amíg elő nem fizetsz újra,azaz "örökre" megmarad benne,de olvastam olyat is,hogy a plus megszűnésétől számított egy évig őrzi.
? Vki biztos megírja a fixet. -
Rezuhu
aktív tag
válasz Adam_Shepard #71781 üzenetére
Játék közben a gépre ment, majd a napi ütemezett feltöltéskor/frissítéskor feltölti az új játékállásokat a felhőbe.
A lényeg, hogy meglesznek mindkét helyen a mentéseid.[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #71794 üzenetére
Szerintem ez egy abszolút korrekt lista.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #71794 üzenetére
PS3-as oldal nekem se tetszik,de a többi oké. MoH már megvolt,Dragon Age-nek meg ez az rpg-s stílusa nem tetszik annyira.
A Grim Fandango mindenképp a "sztár" a listábanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #71776 üzenetére
-
supercow
őstag
válasz Adam_Shepard #71778 üzenetére
Nekem az összes megvan. A trükkje ennek a trófeának hogy nem kell végig az egész játékot, elég a havas-szeles pályától, asszem így az utolsó 2 vagy 3 szakasz elég hozzá. Ha ott a havas elején a kapunál vársz egy kicsit jönni fog valaki és mehetsz vele.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz Adam_Shepard #71800 üzenetére
Nem kell az elejétől, nekem sem úgy adta meg, akkor nem lenne meg senkinek
Rosszul emlékeztem, a kék föld alatti pálya elején kell bevárni valakit.
[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #71978 üzenetére
James-nek /4. ;-))
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #71978 üzenetére
Akkor az egész hosszú. Kb. TWD szint.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #72017 üzenetére
En spec anno a tv ele raktam es ennyi.Tokeletesn mukodott onnan is.
Amugy pl vekonykavas lcd-re En meg sem probalnam rarakni....vegyel az aran jatekot sztem.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
fausto
addikt
Rendelj kínából, itthon ugyan ez a többszöröse
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #72025 üzenetére
Miert nem volt jo neki? Ha feljebb lenne,akkor mitol lenne jobb?
Sztm kozel voltal hozza....a kameran is lehet tekerni,azt probaltad?Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #72030 üzenetére
Nekem kb 40cm magasan van a tv alvany teteje,innen mukodott,h kb 1,5-2m re hadonasztam tole....szoval emeld meg a kamera fejet,h magasabbra lasson es kalibrald be,mert mennie kell,hidd el.
Sony® & PlayStation®
-
A`rpi
addikt
Öntapadós tépőzár.
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #72048 üzenetére
Nem biztos, de mintha olvastam volna régebben valahol hogy ez a rendszer bugos.
-
fausto
addikt
válasz Adam_Shepard #72063 üzenetére
Aha, plusz Store frissítésnél nem írják ki, hogy mi mennyibe kerül, ki kell keresni.
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #72075 üzenetére
Igen kiadtak egy újabbat, de ez a frissítés csak a facebook-ot szünteti meg.. Gondolom akkor mostmár nem lehet kiposztolni , ki milyen trófeát ért el. Ráadául a TLOU-ba is jó mókának tartottam. Nem értem miért kell leépíteni szegény PS3-at
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
válasz Adam_Shepard #72078 üzenetére
Közben nézegetve a hardveraprós hirdetéseket lehet 500gigás superslim lesz mivel árban nincs nagy különbség. De ha megtartom a gépet akkor a későbbiekben jó lesz a nagyobb tárhely. ☺
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Adam_Shepard #72115 üzenetére
Igen,jött nekem is....azt hittem behu az örömtől....
Mekkora kegy a Sonytól. 1 nap plus... azóta sem tudom feldolgozni az élményt!Psn ID: Tdizsolt
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #72161 üzenetére
Kicsit túl van pörögve szerintem is, de ettől függetlenül a vásárlónak szíve joga reklamálni ilyen esetben.
-
Sirandrish
legenda
válasz Adam_Shepard #72161 üzenetére
Én nem azt becsmérlem hogy visszaadják-e a pénzt hanem hogy egyáltalán megpróbálják rád sózni.
Bár számomra lényegtelen mennyire olyanok amilyenek, mert marha drágák úgyhogy nagyon nem érint a kis trükközésükEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Adam_Shepard
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RangerFox
veterán
válasz Adam_Shepard #72213 üzenetére
De azt az ismétlés gombot csak egyszer tudom megnyomni, és az az összes szám megismétlése... Gépen meg mobilon simán megtudom csinálni, itt nem értem, miért nem. Marad a favágó módszer hogy külön lejátszási listát csinálok egy zenének?
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #72251 üzenetére
Da Shep: Azért ezzel òvatosan.Könnyen hirdetésben köthet ki és gondolom,nem ùgy szànod...
De le a kalappal! :-)Szabo: Szerintem simàn elfogadhatò mind a grafika,mind pedig a jàtékmenet.Én nem a tròfeàért vittem végig pont a napokban és nagyon nem bàntam meg!Hihetetlen jò története van!! :-)
Mint egy jobb film.Sajnos nem értettem meg 100%-ig minden íràst,de ettől függetlenül teljesen tiszta a történet. -
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #72327 üzenetére
Vagy én neked... :-) De azt vhogy halogatom.
Bogyi: Ott van a nyíl! :-)))) Még azt is idézted. :-))
Ilyen szempontbòl màzlista vagy.Nàlam ez kizàrt.Teljesen kizàrt.Aztàn ki tudja meddig.....Ha uncharted 2-re senki,esetleg 3? :-)
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #72371 üzenetére
Kipróbáltam,érdekes mindenképp. Kicsit tényleg a régi mugen,meg a SF ugrott be csak anime stílusban. Majd nyomok benne tutorial-t hogy megtudjam mit hogy merre,aztán kérdés megtetszik-e.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gery2123
őstag
válasz Adam_Shepard #72383 üzenetére
Nekem az első konzolom a múlt héten vettem meg és van ezer meg ezer játék amit tudok játszani, mivel 3 éve nem toltam semmit.
Ár miatt vettem PS 3 - at.
Első volt, hogy vegyek egy Black Ops 2, azzal el leszek egy ideig (multi). Csak szokni kell még egér és billentyűzet után-- PSN_ID: GerY2123
-
negyedes
addikt
en kaptam fonokomtol kolcsonbe. borderlands 2 vettem meg es most a mass effectet es a raymant. resident evelt akarok meg jatszani, nagyon bejon a sorozat.
eger/billentyu utan furcsa volt, szokast igenyelt, de rendben van mar.mass effect 1 nem rossz, bar nem az en stilusom az rpg, de az iranyitasa nagyon ott van. konnyebb mint a resiben.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Snike
aktív tag
Én PS3-al kezdtem és meg is fogom tartani! (habár manapság inkább a 4-est nyüstölöm)
- Final Fantasy XIII (1, 2, 3),
- Resident Evil 5 (splitscreen coop-ja zseniális),
- Soul Calibur 4 (az 5 felejtös, kevés tartalmú),
- COD, MW3 (splitscreen coop miatt),
- Superstardust,
- Splitsecond (de kezdtek belefáradni),
- Grand Turismo 5
- LBP 1[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
RangerFox
veterán
Uncharted trilógia. Ez volt a döntő érv, a Vitás része nagyon tetszett, nem kérdéses, hogy játszanom kellett vele. A GoW első két része bejött, gondoltam ha már van ps3-am akkor azokat is beszerzem. Beyond, csak mert imádom az olyan játékokat, és megfogott az alapsztorija. TLoU,csak mert sokan mondták hogy nagyon klassz, de nekem videók alapján nem jött be egyáltalán, de így voltam az elején az UC-val is, aztán a Vitás részét kb 6-szor vittem végig. AZ LBP, csak mert ShackBoy cuki. Meg még pár multiplatform játék, amik kimaradtak az életemből.
-
Elims
veterán
Én legfőképpen a gt5 miatt vettem meg. (Meg persze a final fantasy miatt,de azt talàn 10-20percet jàtszottam rajta,volt egy komolyabb leàrazàs a final fantasy 10-ből a store-ban+lemezesen a 13 vagy 13/2.)
De aztàn jöttek szépen sorba a többi jàtékok: Mafia 2 (a legnagyobb kedvencem),uncharted sorozat,journey,gta online,saboteur,heavy rain,beyond two souls,stb.,stb.,stb.
Biztos,hogy nem fogom eladni sem a gépet,sem a jàtékokat.Karak: pontosan így van ez a joy téma.
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #72910 üzenetére
Hát ez elég nagy lehúzásnak tűnik
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #73193 üzenetére
Háttérben tud menni a letöltés, nem tudom mire gondolsz.
(#73195) erahurka
Belenéztem, nekem már az első fejezet iszonyú nehéznek tűnt, annak ellenére hogy kettő újabb R&C résszel játszottam.Ez a rész még annyira régi hogy trófeákat sem kapott.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #73197 üzenetére
Ja, hogy úgy, sosem próbáltam.
Nekem ha játék kell akkor letöltési listából mazsolázom,
ritkább esetben store felől indítom a letöltést.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #73197 üzenetére
Elvileg ez is olyan ,mint a ps4 es.
Itt amit queue-be raksz azt le is szedi es instalalja is utana...viszont itt ezt csak akkor csinalja amikorra Te azt elotte beallitottad(ha nem akkor asszem hajnali 3ora az alapbeallitas) es persze csak stand by alatt.(mig a ps4 szinte rogton csinalja rest modban).
Szoval "amit ma kijelolsz azt holnap hajnalban intezi a frissiteskor es csak utan tudod hasznalni"[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #73231 üzenetére
Igen, 27.-én jelenik meg.
-
fausto
addikt
válasz Adam_Shepard #73247 üzenetére
Az utolsó, havas pályától kezdve is megadja
-
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest