Új hozzászólás Aktív témák

  • mR.bArCeLoNa

    csendes tag

    válasz Creative997 #22105 üzenetére

    Abszolút egyet értek! Nekem 3 Ap-s kocsim van: Corvette, Subaru, Evo, de egyéb dolgokra is költöttem AP-t. Garázs, nickname changer, stb... Nem vagyok az a fajta játékos, akit csak úgy át lehet rángatni ennyi befektetett energia, pénz és játékidő után egy másik játékba! Nem vesztek keveset azzal, hogy abbahagyom a játékot, viszont az vigasztal engem valamelyest, hogy tudom és biztos vagyok benne, hogy az Invictusnak befellegzett.

    Crea, nagyon jókat írtál, teljesen igazad van és azt hiszem itt mutatkozik meg, ha voltak is ellentétek köztem és néhány ember között itt a fórumon, a Project Torque által egy olyan közösség alakult ki a játékban, mely nem hasonlítható semmilyen online játékhoz.

    Az Invictusnak a pénz és a pénz kell, de abból nem esznek! Az pedig, hogy egyáltalán nem kommunikálnak velünk és még egy magyar nyelvű tájékoztatást sem képesek adni nekünk erről az átköltöztetésről a Level-R-re még botrányosabb húzás!

    Ne higyjék azt, hogy ez le van futva! Lesz itt még a mi (játékosok) részünkről is valami. Pénzt fizettem a játékba, nem is keveset, és eddig arra hivatkoztak, hogy milyen kedvező a játék, hiszen csak azért a tartalomért fizetsz, amivel játszol, ezzel ellentétben most teljesen lehetetlenné teszik a játékosok helyzetét, míg egy dobozos játékkal addig játszol, míg meg nem unod. Nem mellékesen egy dobozos játék közel sem kerül annyiba, mint itt 3 autó.

    Mi, jó hiszemű játékosok befektettünk a játékba, komoly pénzeket, mert hittük, ez egy nagy jövő elé néző játék. Ígérgetve volt itt az is, hogy lesz egy teljesen magyar nyelvű változat, ehhez képest most egy teljesen másik játékba akarnak átdobni minket, ahol még kisebb szinttel is indulunk.

    Az meg egyenesen röhej, hogy level 40-től kapnak az ex-Pt-s játékosok olyan Gp-s autót, melyet "örökre" megtarthatnak! Az én level 37-es szintemmel csak egy 90 napos bérletet válthatok ki egy autóra, úgy, hogy a Project Torque-ban komoly pénzeket fizettem.

    Továbbá azt sem értem, ha a Gamigo elbaxta a játékát az új updattel (Hannah), az milyen befolyással van a Project Torque-ra? Tudtommal teljesen független a két kiadó (Aeria és Gamigo).

    Nem lennék meglepődve, ha a Gamigo komoly pénzeket fizetne az Invictusnak ezért az IP blokkolásért, meg ha szép lassan eltűnne az Aeria, de ha az Aeria eltűnik, akkor a Gamigo is eltűnik (most csak az Invictus-os játékról beszélek).

    Egy a lényeg: A Level-R nagyon sokáig jobb volt, mint a PT, hiszen emlékezzünk csak, a Level-R-ben sokkal több felni, matrica, miegymás volt, azonos játékmenet mellett. Ezekben az időkben az Aeria miért nem csinált ilyen akciókat és próbálta tönkretenni, részekre szakítani a piacot? Megmondjam? Azért, mert az Aeria nem olyan gerinctelen cég, mint a Gamigo!

    Következtetések levonása: Mindig az erősebb kutya baxik! Na igen, de az az erősebb kutya becsület nélkül, míg a gyengébb kutya emelt fővel hal meg!

    Az Invictus a pénzt választotta, xarik a játékosaira, ezt ismét bebizonyította!

    Köszönjük Invictus! Jobb lett volna nem is lenni... :(((

    Pt nick: [~hRt~] barca_bome, lvl 37

Új hozzászólás Aktív témák