Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz tomkatomi #21750 üzenetére

    "Az XP nem kezel csak max 3-at, azt is nehezen. Ha már ki akarod használni a ramjaidat, ráadásul a dupla magos procit (mert azt sem kezeli rendesen az XP)..."
    Ez az, gyártsunk ilyen urban legend-eket. Igen, a 32 bites oprendszer max 3GB ram-ot fog látni, de miért kezelné nehezen? Miért is nem kezeli rendesen a több magos processzorokat? Ez nagyon ilyen "én vistát használok, beszélek egy kicsit az xp ellen" szagúnak tűnik. Nézz be az ati találgatós topikba. Nemrég linkelték gbors tesztjeit a vgaspeed.hu-n: még mindig az xp-n futnak a leggyorsabban a játékok. Vistán a legszarabbul, a win7 úgy néz ki megint jó lesz. De itt ilyen 1-2%-os eltérésekről van csak szó. Ja és sokan használnak xp mellett 2x2GB memóriát, hiába csak 3GB-ot fog látni belőle. A későbbi bővíthetőség miatt; a 3GB mégiscsak több, mint a 2; később felrak egy 64 bites oprendszert és máris ott lesz a teljes 4 giga.

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák