Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    Először is üdv az (fórumon) újaknak. Jól ráfogtátok szegényre rögtön, hogy biztos csal. Szerintem lehet olyan jó statot csinálni, ha mondjuk mindig csak kisebb class-os kocsik ellen mész meg ilyenek. Szóval valami nagyon stat-féltő hozzáállással lehet ilyet csinálni. Én az elejétől kezdve lexarom a statom, mert annyit nem mentem simvs-ben, hogy minden pályán tudjam a legjobb íveket, féktávokat centire stb. Ugye a kocsik is különbözőek, meg hát én sem vagyok egy kitűnő versenyző. Abba nem mennék bele, hogy szerintem a "technika" is ellenem van, mert sűrűn előfordul olyan, hogy azonos kocsival (mind2 fullos) állva hagy már a rajtnál és többet nem látom. :U Még a rating idegesít egy picit, de csökken az is szépen. :DDD

    Na ennyit erről. Amúgy azt szeretném kérdezni, hogy aki már kifullozott egy Camaro-t, hogy mennyi rp-be fáj a full tuningja. Tudom, hogy ennek kerül a legtöbbe (a morello után vagy nem :F ), mert csak később lett cl6 és lvl6-ig vannak a tuningjai. Ugyanis tegnap este vettem egyet, mert 20%-al le volt árazva (meg még több kocsi is, de azok nem izgatnak). Vaciláltam a Vette meg a Camaro között, de a Camaro olcsóbb is volt, meg valahogy exkluzívabb.

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák