Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz cila1 #16746 üzenetére

állandó jelszavasan 7480. Szerintem is meg kéne próbálni és most nem fejtem ki még1x de jobb ha megkímélitek magatokat a clans.hu-tól. Na bemásolom amit előbb írtam msnen JColee-nak:

Szabesz és én tisztában vagyunk vele hogy mit műveltek a clans.hu-nál. Szerintem mindenki jobban jár ha elkerülitek azt a helyet. Lehet hogy cs vagy faszom szerverre jó, de rfactorhoz nem értenek mert sosem volt előttünk rfactor szerverük. nagyon sok szenvedés volt vele. amíg még volt távoli asztal kapcsolat addig legalább akkor állítottam le a szervert amikor akartam, de aztán azt is elvették. a faszomse tudja miért, mert hogy úgy tudták megoldani. aztán mondjuk a végén hegesztettek valami start stop gombot a webes felületre, nade ez csak a dedicated szervert állította le, a hotlaps service-t nem, ezért azt se tudtam sosem módosítani. és a végén az utolsó hetek így teltek el, hogy nem is reagáltak, Szabesszal nagyon pipák voltunk

a clanhome-nak meg kb annyi rfactoros cucca van, mint amennyi fps összesen
    ráadsául mintha olvastam volna pozitív dolgot róla anno, de tény és való hogy az ingyenes tárhely az nem bíztató jel. de mégis kismillió rfactoros liga van ott, és gondolom nem fizetnének érte ha szar lenne. nem értem hogy miért nem lehet fizetős tárhelyre átvinni a weblapot, vagy csak egy kurva domain nevet regisztrálni, dee a referencia lista az meggyőző. ha esetleg kamu lenne, hát fel kell venni 1-2 említett ligával a kapcsolatot rákérdezni h milyen szerintük a clanhome

a clans.hu-nak nagyon rossz hozzáállása van, pedig nem csak 1 ember volt ott se, nekem senki ne mondja amikor fizetünk valamiért h most mindenki vizsgázik meg kisfaszom.
    és ezt nem azért mondom mert 1-2x szarok voltak
    FOLYAMATOSAN
    szarok voltak

Természetesen nem beleugrani, lehet hogy előbb érdemes érdeklődni 1-2 ligánál akik fel vannak referenciaként tüntetve h ott vannak-e még és milyen a szolgáltatás.
    Majd ha fenn lesz msnen, megkérdezek egy embert hogy ők hol vannak, sőt SirAlo-tól is megkérdezem majd hogy ők hol vannak.

Új hozzászólás Aktív témák