Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz szata.68 #11865 üzenetére

    Online, "felhő alapú" nyilvántartó rendszert fejlesztek, mondjuk lehet hasonló egy ilyen fogászati cucchoz, van fitness termes, játszóházi, meg van crm szerviz rendszerem.
    4-5 éve mikor aggódtak, hogy "elmegy a net" adtam ingyen a vevőknek egy USB Sticket, domino kártyával. ma már minden okostelefonon van mobilnet, 10mp átállni ha elmegy a net, ami ma már szintén atom ritka.

    Egyébiránt, azok a programjaim, amiket mennyiségben adok el, és 150.000+ áfa az ára, vagy havi 8.000+áfa a bérleti díja, abban van kb 10 év fejlesztése, folyamatosan, szerintem 2-3000 óra biztos, most már megtérült, mert 50-60 példány felett jár az eladás és bérlők száma. Egyébként ki fizetne ki egyedi nulláról fejlesztésre 4-5milliót? Senki

    A CRM szerviz rendszert meg egy klímás havernak írtam, barterben, kaptam egy full DC inverteres hűtőfűtő klímát, akkor a piac legjobbja, ingyen beszereléssel, és azóta is full lifetime ingyen karbantartással. Ő meg lifelong fejlesztéseket a rendszerre.
    Ez olyan millió felett jár már eddig is.

    Te meg gondolkozz el azon, hogy óránként 20-30-40ezret lerántasz a kliensekről, aztán itt szenvedsz hogy ki ír okosban egy programot, mert sajnálod a pénzt szoftverre!
    meg azon is gondolkozz el, milyen szintű adatvédelmed van? saját gép, onnan állandó óránkénti inkrementális backup külső meghajtóra, annak tartalma másik, fizikailag nem egy épületben lévő tárolóra legalább naponta lementve, titkos vonalon? Vagy majd szaladsz a kürthöz, ha beszarik a tesco-s laptop merevlemeze, vagy keresel a fórumon valakit, egy tábla csokiért lementi az aranyat érő beteg adatbázisod?

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák