Hirdetés
- Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
- Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
- Megjelenési dátumot kapott a Planet Coaster 2
- Star Wars Jedi: Survivor - Napokon belül befutnak az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
Nem gondolom, hogy váltani fognak a "tősgyökeres" CS és CS:GO játékosok...
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
-
wjbhbdux
veterán
-
Lavar
aktív tag
válasz Shinjike87 #6 üzenetére
Elismerem, hogy vannak stabilitási gondok vele - nálam is -, de rendbe lesz ez rakva hamar.
-
Shinjike87
aktív tag
Azt meghiszem. De szerintem a mapok és a játékmódok is megjönnek úgy egy év múlva. Nem lett volna gond ezzel, ha ezt akkor adják ki, amikor teljes. Most mindenki hoppon maradt. Hát, élvezzük a szarban úszkálást is.
A mapok megjelenésével nincs is baj, de azok a bullet tracer-ek, te jó isten, bloom effektes lézerharc, továbbá a hangok mélyek és tompák. Semmi realitása a kibuggyanó smoke-nak, a tűz pedig olyan, mint egy lávafolyam. Rossz a szemnek.[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
3 év kihagyás után tértem vissza a CS(2)-hez, eddig teljesen jó, tetszik. 👌 Amin meglepődtem, hogy nem őrzött meg egyetlen beállításomat sem a GO-ból...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
CocooN-z
őstag
-
BioNiCMaN
addikt
Két meccset nyomtam haverokkal, nem éreztem, hogy lecsalikolnának, mondjuk nem is nyertek. Még kell 8 meccs... Csak mindig rutinból a CoD-ra nyomok, utána meg már nincs kedvem/pofám az oda csődített emberkéktől kilépni.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen