Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Első része is nagy éálmény volt, tuti vétel
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
KROK640
addikt
Nekem már az előzetes meghozta a kedvem a filmekhez, és a játékhoz egyaránt
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
markknight
veterán
Korrekt árazás, az első tetszett szóval megveszem természetesen.
-
Dr. Akula
nagyúr
Na és hol tart ma a nemesség vérvizsgálattal történő meghatározásának kutatása?
-
HELLAFLUSH
őstag
Egyszer megnéznék belőle egy 3D-s TPS-t, szerintem nagyot menne az is.
-
Sz.L.
aktív tag
Most nézem, hogy az első rész akciós steam-en. Délután be is húzom.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
GodGamer5
addikt
Tegnap este megcsináltam az első 2 pályát. Nagyon kemény, igazi nosztalgiabomba. Ráadásul az 1. rész azért monotonná vált egy idő után, ebben viszont vannak pluszban jópofa minijátékok is.
[ Szerkesztve ]
"It's not a Loop, it's a Spiral"
-
myckey
veterán
Az első rész tényleg kicsit befasult a végére, de rohadtul nagy a hangulata! Rajongók ezt zabaljak, hát csak sokszor S zene miatt ment a háttérben
Radasul, jópofa, klasszikus, jatektermi feeling.
Igazi retro!De a második, már picit több ahogy láttam, Demó volt hozzá, többször nekimentem.
SzinkronT is kapott!Zseniálisan jó dolog
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Montanaxy
aktív tag
Megvan nekem is az első. Csak elég nehéz, nem bírtam még végigvinni
-
EquinsuOtcha
kezdő
válasz
Montanaxy #14 üzenetére
Pedig easy-n bazi könnyű.
Nekem ez oldal scroll gyepa nem a műfajom (már c64-en/amigán sem voltam oda értük), de ezt végigtoltam a hangulata és a zenék miatt pár éve switchen.(amúgy gyárilag van benne magyar felirat)
A virsli sör játék az nehéz volt, de ha rájön az ember a helyes sorrendre, akkor megcsinálható.[ Szerkesztve ]
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
EquinsuOtcha #22 üzenetére
A virsli sör rész valóban nem volt egyszerű.
Harmadszorra sikerült.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
myckey
veterán
Énm is valami 1000 vagy 1500 ft ért húztam be Steamen az elsőt !
Többször is megvolt, ahogy a kettes demo. Egy bambi vagy fagyi kerül ennyibe....megérdemlik !Sör virsli az nem volt könnyű, én is küzdöttem vele
-
Chibass
tag
Értem, értem, szereti az izmokat, tovább!
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
Dr. Akula
nagyúr
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #34 üzenetére
Az első rész 2017-ben jelent meg. Ma már egy fagyi ára is annyi, mint az akkori hagymásbabé. Tehát, ha így nézzük, akkor én is hagymásbab árban vettem, csak a 2017-es évi hagymásbab áron.
-
myckey
veterán
Jó ez, nagyon jó
-
Dester31
tag
Érdekelne majd a konstruktív véleményetek is a második rész fordítását illetően, ha van kedvetek (és persze időtök majd) kis időt szánni rá.
Des
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes angol szinkront kapott folytatás végre játszható PC-n és konzolokon is.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6E gar
- ASUS TUF GAMING F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 12GB - 512GB SSD - RTX 3050 Ti - Win10
- PC GAMINGRE, MUNKÁRA, I7-7700 és RX5700XT! LEÍRÁS! (146)
- PC GAMINGRE, MUNKÁRA, i5-10400F és GTX 1660 SUPER! LEÍRÁS! (14)
- Iphone 13 Pro 128GB 100% aku
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest