Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Hali!
    Ha vaterafutárral akarok feladni csomagot a postán (mivel melózok és ezek is csak 4-ig jönnének ki) akkor azt hogyan jelezzem majd náluk? Rendesen mondom, hogy vaterafutárral vagy mi? :DDD Csak mert attól tartok hogy vagy hülyének néznek majd vagy nem fogom tudni annyiért feladni a csomagot, mint a vaterás díjszabásban szereplő ár. Másik kérdésem, hogy ebben az esetben hogyan csomagoljam be a küldeményt? Infós cuccokról van szó, mindegyiknek van doboza. Ezt becsomagoljam ilyen barna csomagpapírba és írjak rá címet is vagy ott adnak rá ilyen ráragaszthatós címet (csomagolás terén vágom, hogy lehet venni bubis borítékot is)? Csak mert ugye írja a vaterafutár oldalán, hogy ki kell nyomtatni a megrendelőlapot.

    Valaki sötétítsen már fel légyszi, hogy működik a csomagfeladás vaterafutárral, ha nem hozzám jönnek ki és nálam veszik át hanem én viszem a postára.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák