Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaborz1

    senior tag

    Érdekes dolog ez a Pokémonok, Pokéstoppok és Gym-ek elosztása. A saját településemről tudok igazán nyilatkozni, mert az utóbbi időben nem volt lehetőségem másfelé is körbenézni. Egy 12000 fős város, aránylag kis területen, a budapesti agglomeráció szélén. Érdekes módon 1, azaz EGY Pokéstop van a városban, mondjuk apró pozitívum, hogy ez a városközpontban van. Ezen kívül csak Pokémonok, azok is a lakótelepek környékén illetve a városközpontban összpontosulnak, már amennyire összpontosulásról beszélhetünk. Kb. kimész és a tömbök körül fogsz jópárat. A családi házas részeken pl.: 5 utcában 3 keresztutcával írd és mond 2 helyen lehet fogni pokémont (rattata és haverjaiból milliót), ja és abból az egyik egy Tesco.
    El tudom fogadni, hogy nem egy vidéki kisváros a célközönség, de ezt akkor is kevésnek tartom. Pont ezért kéne ilyen helyekre is egy Gym-et tenni, mert hiába tetszik az valakinek nagyon a játék, nem fog buszra/vonatra szállni csak azért, hogy Gym-et találjon, (ahol esetleg a GPS huszárok 5 percen belül kitakarítják). Szerintem ha ebben nem fog változás beállni, 2 részre fog szakadni a játék. Lesznek a nagyvárosiak és a csalók. Valahol a csalókat is megértem, de ennek a játéknak a lényegét ölik meg azzal, hogy nem mozdulnak ki.
    Mielőtt valaki betalálna hogy csalok, nem nem csalok, csak a pokévisiont nézegettem, hogy tudjam erre is induljak, ha sétálni támad kedvem.

    iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

Új hozzászólás Aktív témák