Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Sirandrish #2790 üzenetére

    Nem tudom feltűnt-e, de a való életben is a nagyvárosokban összpontosul az élet. Ahogy többen írták itt is, sok helyen vicces Gym-ek vannk. Tehát az emberek nem játszanak ott. Úgy, ahogy bemész a Ligetbe, és 30 ember ücsörög ott, úgy egy vidéki kis faluban jó ha összesen tolják ennyien. És igen, Media Markt sem lesz 300 fős faluban, valamint valószínűleg az optikai netet sem fogják oda vinni. Valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy hol laksz. Megvannak az előnyei a vidéki életnek, és a hátrányai is. Valamiért ott laksz. Nem tetszik, lehet költözni. Mármint nem a játék miatt, hanem minden hátrányos megkülönböztetés miatt.

    Azért nincsenek normális pokémonok a környéken, mert kevés a Gym és a Stop. Miért kevés a Stop meg a Gym? Mert a környékeden kevesen játszottak az ingressel. Ha lett volna ott közössége a játéknak, lenne most sok pokémonod is.

    A hőbörgésed meg eleve nevettséges. Akkor mi lenne, ha itthon egyáltalán nem lenne támogatott a játék? (Mondjuk nem lenne se stop, se gym). Már bocsánat, de ki nem sz@rná le? Ha 5 Ft-jukba kerül, hogy neked legyen több pokémonod, akkor is az ő 5 Ft-juk. Ha nem tetszik, töröld le. De ez a folyamatos sírás már nagyon unalmas, főleg tömegesen. Ez nem kötelező. Nem tetszik, nem játszol! De ha már játszol, akkor legalább ne sírj.

    Annyira birom, hogy itt olyan sok okos ember van, aki mrgmonja, hogy ezt vagy azt kb. 3 perc alatt lehetne megcsinálni...akkor uccu neki, neki lehet állni!

    A véleményt ne keverjük össze a picsogással!

Új hozzászólás Aktív témák