Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #211985 üzenetére
Neeeeee
Afro szamuráj után Afro YakuzaGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Sirandrish #212308 üzenetére
Kiégett benne az izzó. A Sony storeban tudsz hozzá izzókeszletet rendelni, de nem olcsó.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Sirandrish #212437 üzenetére
Mert ők már a N64-nél, de legkésőbb a GameCube-nál felismerték, hogy hiába nagy a gamer piac, az emberek nagy része nem fog két eszközt venni ugyanarra a feladatra, mert minek. Ezért a Nintendo kialakított magának egy saját, egyedi piacot, ahol a saját, egyedi konzolainak és játékainak nincs konkurenciája, a multiplatform átfedés is csak szükséges mértékű. A Microsoft erre még csak most jött rá, a gamepassal, eddig csak a PC-s beidegződéssel próbálták lenyomni a konkurenciát és uralni a terepet.
-
Carlos Padre
veterán
Hát én teljesen biztos vagyok benne, hogy ps5 megjelenése után legfeljebb két évvel el fog kezdődni az egyre hangosabb siránkozás, hogy ideje leváltani ezt az elavult vacakot, mert nem megy a játék rajta natívan nyócká a vadiúj nyócká tévén, megmondta a * jutubos is.
* tetszőleges behelyettesíthető.
-
Carlos Padre
veterán
Valóban van jó pár ezer tulaj az internet szerint, akinek ez az igénye, talán valamivel több, aki állítólag azért nem vesz ps4et, mert nem 4k60fps,
ugyanakkor szintén az internet szerint 100 millió felett van az eladott gépek száma. Szóval nem AKKORA igény ez, mint amekkorának megpróbálod ezt beállítani.( de amúgy tutibiztos venne ) Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
Sokan nem értik meg, hogy itt is érvényes a munkavégzés hármas törvénye, lehet gyors, olcsó, vagy szép, de egyszerre csak kettőt valaszthatsz. Vagy szép a grafika, vagy 60+ fps, vagy megfizethető a konzol, de a három együtt lehetetlen.
-
Carlos Padre
veterán
Kapcsolódó: Filmmakers Declare War on ‘Soap Opera Effect’
Sokan annyira megszokták már, hogy azt hiszik az a jó és a mósönblúr egy ördögtől való dolog amit minden eszközzel írtani kell.
Aki nem értené, 60fps = szappanopera effekt.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Marcsello31 #212758 üzenetére
Majd mesélj hogy sikerült.
-
Carlos Padre
veterán
De Blob
Farming Simulator 19
Gravity Rush 2
LittleBigPlanet 3
MudRunner
Red Faction Guerilla Re-MARS-tered
RIDE 3
The Surge
Titan Quest
VampyrGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz bajnokpityu #212899 üzenetére
Akkor a tévéd rettentő rossz pvm fényerő szabályozása volt a gond.
-
Carlos Padre
veterán
Azért elég sok játékkal lesz jelen a Sony a TGS-en.
-
Carlos Padre
veterán
Only in PlayStation collection.
Bocs az offért.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz birorichard #213225 üzenetére
Ha nem pálya a folyékony fém érdemes ránézni ezekre az új grafén vagy mi lapkákra, day1 nem jobbak mint a jobb paszták, DE nem folynak ki a hűtendő felületek közül és nem száradnak ki, így fél év múlva már jobb a hővezető képességük, mint a vele egykorú pasztáké és az idővel ez a különbség csak nő.
-
Carlos Padre
veterán
Akkor ez helyfüggő lehet, én az amazonról vettem vagy a game-től.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #213389 üzenetére
Szerintem meg mostanra a V a legjobb, de nem vagyunk egyformák
-
Carlos Padre
veterán
válasz vodrosjozsi #213994 üzenetére
Most vagy általánosságban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest