Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz ssgk #9591 üzenetére

    A jelenlegi ládákat max eladni érdemes. Millió videó van a youtube-on hogy ha 1-1 ládába van is pár eurós cucc az esetek többségébe ilyen 0.05-0.08 körüli vackok vannak míg a ládák átlagolva nagyjából 0.5 eurót érnek. Max annyiból jó nyitni mert előtte van némi izgalom (aztán meg csalódás ;] )
    Ezek a ládák szerintem tutira meg fognak maradni az 1.0 után is és mellé jön majd valami új ami vagy fizetős lesz vagy ugyanígy ingyenes. Én messze nem vagyok benne biztos hogy fizetős lesz de persze elképzelhető. Mindenesetre szerintem egyik sem olyan ideiglenes dolog lesz mint amilyen a gamescom láda volt hanem mindegyik véglegesen benne is marad. Aztán persze egy 1.1 1.2 stb verziókkal millió skin jöhet még.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák