Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Beszarok ezen a LIRIK gyereken, érdemes nézni a streamjeit. Mostanában egyedül megy squadok ellen xD és 20 killekkel nyeri meg a játékot, brutálisan tolja.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
Ps4-es verzióról van valami hír? Csak ezért a játékért fejlesztenék gépet de mivel van ps4-em is megőrülnék ha közbe kijönne arra is.
hmm...
-
saen
Topikgazda
Nektek mennyi idő volt, míg valamennyire belejöttetek a játékba? Ma este újra rápróbáltam, igaz az első killem már legalább megejtettem, de úgy totál béna vagyok. De úgy nagyon 2 óránál járok eddig...
-
KaraDani
addikt
Szerintem elég sok idő tellik el az elején úgy, hogy az ember fejlődik. 90 óránál járok, azt mondom a játék ritmusát mostmár érzem elég jól, a gázt elszámolós szenvedős rohanások már ritkák, viszonylag használható gameplan van végig. A mapot már kezdem elég jól ismerni, de még mindig vannak néha újdonságok. Harc részben nagyon sokáig lehet még fejlődni, mert nagyon keveset lő az ember egy adott fegyver scope kombóval. Például amikor rohadt jó lootom volt: kar98 8x&4x scope, M249 red dottal semmit nem értem el velük kb, mert a sima AR-eket már úgyahogy kiismertem, de ezek viszonylag ritkán vannak a kezemben. Endgamet is nagyon sokat lehet még gyakorolni, mert az is ritkább, hogy az ember top 5-ben van. Szólóban a 92 gamemből 12-szer voltam top 10-ben még csak, ebből 1 első hely, és 4 második. Olyan bénázásokat bírok produkálni még ezekben a szitukban is néha, hogy öröm nézni. Pl amikor úgy lettem második hogy valahogy sikerült magamat megölni a saját gránátommal, vagy amikor 2. lettem úgy hogy a gáz ölt meg, nem is láttam az elsőt, mert elnéztem a gázt miközben megöltem a 3-at.
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
Na aggódj, majd belejössz. Nekem már közel 100 órám van benne de még soloban nem nyertem, ellenben voltem 5x 2.
Nem megy a végjáték, olyankor tiszta para vagyok és elizgulom
Lootolni meg tabbal lootolj, úgy gyorsabb. Tanuld meg hogy melyik lőszer, kiegészítő mihez jó, bár ez rutin és csak azt vedd fel ami tudod, hogy kell. Sokáíg szenvedtem azzal, hogy minden szemetet magamnál hordtam tök feleslegesen.
Menni fog az, hajrá!NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
KaraDani
addikt
Ezek gyorsan menni fognak, én is így kezdtem, hogy elméletben tudtam a dolgokat a stream nézések miatt, de az megint más, hogy az már természetesen hatékonyan menjen is. Majdnem minden este játszok, szólj majd nyugodtan, duo-ban vagy squadban kicsit könnyebb a kezdőélet is szerintem.
Amúgy tök érdekes de nekem a szóló gameplay annyira nem jön be mint a csapatos és nem is megy olyan jól.
Kicsivel 100 game alatt vagyok mindhárom kategóriában, szólóban van 1 winem és 0.86-os K/D arányom legtöbb 5 kill volt egy meccsen. Ehhez képest Duóban van 2 winem 1.3 körüli K/D és mellé 65 körüli dbno-m, squadban szintént 2 win, 1 feletti K/D + szintén 60 körüli dbno, mindkettőben max 7 kill egy meccsen. -
saen
Topikgazda
válasz KaraDani #366 üzenetére
Szoktam látni amikor játszol, de sajnos este nem tudok beszélni. Fiam amikor már lefekszik akkor zavarom őket sajnos, ezért nem jeleztem még. Kommunikáció szerintem fontos itt. Ha meglátlak olyankor amikor tudok dumálni akkor mindenképp szólni fogok. Nagyon szeretnék csapatban játszani, biztosan sokkal jobb, mint egyedül.
Szerk: még dolgozom, de délután ráfekszem kicsit a játékra, reméljük jobban megy ma
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
Undorító ez a bug, amit már zsinórban harmadjára tapasztalok. 2 csapattársam is megerősítette, hogy náluk is jelentkezik. A dupla csövű soti néha beragad és hiába van betöltve a golyó nem hajlandó lőni. Így meg nyilván leszednek. Más tapasztalt ilyet, hogy töltött fegyverrel nem bírt lőni?
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
vvega30
senior tag
Milyen lett az új patch?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
lofagi
addikt
Bár nem szorosan csak közvetve tartozik a témához, de aki nehezen talál magának partnert annak itt egy nagyon jó applikáció, rengeteg lehetőséggel. A lényege, hogy regisztrálás után beállíthatod,hogy milyen játékhoz keresel embereket. Még kevesen használják, nem rég jött ki, de szerintem már most nagyon jó.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
saen
Topikgazda
Tegnap nem volt időm játszani, ma letoltam néhány kört. Azt már látom, hogy nemcsak én vagyok a béna. Az utolsó kör kifejezetten jó volt és úgy indult, hogy megtalált valaki hamarabb, mint ahogy fegyverem lett volna. Vagyis volt fegyverem csak lőszerem nem, ez neki nem tűnt fel és inkább otthagyott 1 hp-n
Sikerült felgyógyulni és normális loot-ot is szerezni és 19. lettem a végén. Nekem ez már nagy siker, ráadásul volt egy dupla headshotos killem Scar + 4X kombóval messziről, az kifejezetten jól esett -
tepenzed
őstag
végre nem sunyulással lettem soloban első
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Ha valakinek lenne kedve duozni az dobjon egy privit, nincs egy ismerősöm se akinek meglenne a játék.
-
lofagi
addikt
válasz KaraDani #375 üzenetére
Nem csak pc bármilyen platform, és egyhelyen az összes játék amit szeretnél. Ráadásul kommentelheted,hogy mire keresel ember. Én nagyon látom benne a fantáziát, szerintem jó lesz ez. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Carlytoo
senior tag
Tegnap előtt sikerült egy egész jó futamot menni. 2x második hely és egyszer első. Itt kifejezetten kiemelném, hogy 2 15-16 éves sráccal játszottam, akik felé minden tiszteletem. Sokan még az eleje felé aggályaitokat fejeztétek ki a kifejezetten fiatal korú játékosok iránt, ami részemről érthető, hiszen rossz a hozzánk hasonló korú (25 -30) tapasztalata ilyen téren. Ez a két srác fenomenálisan csapatcentrikus és kifejezetten jól kommunikáló emberke. A neveiket csak azért osztom ide, mert ékes bizonysága, hogy ilyen fiatalon is lehet valaki gondolkodásmódjában felnőtt.
PapaGregus
Kispircus
Tiszteletem nekik
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
hun-man
tag
Létrehoztam egy steames csoportot, hogy könnyebben találhassunk társakat a játékhoz. Bárki nyugodtan csatlakozhat.
http://steamcommunity.com/groups/phpubg -
IzI
senior tag
Hi
Szerintetek egy i5-3450,8gb ram,ati 7870 kártyával,meg lesz a medium grafika,magas fps-el?
-
IzI
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Így inkább kivárok,hát ha javul a helyzet. -
tepenzed
őstag
nekem semmi különbség nincs a very low és a very high grafika közötti fps-ben például,sőt.. Talán az árnyék és még valami ami minimális különbséget észrevettem. Mondjuk úgy hallottam, hogy a jobb kártyáknál csak rosszabb lesz az fps low grafikán mert downscalel és meghal a cpu
[ Szerkesztve ]
-
H1LTI
csendes tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy az alábbi konfiggal szerintetek érdemes e belekezdeni a játékba vagy felejtős?
Fx8320 4ghz
14gb ram
R9 280x 3gb -
W00dyka
tag
Nagyon megtetszett a game de mivel én utoljára 20 éve CS-eztem, ezért max casual gamernek merem hívni magam. Az ilyen nooboknak mint én is ad élményt vagy hardcore cucc ez a javából és csak szívni fogok vele ?
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
gbela
senior tag
Attól függ miben értelmezed az élményt Tud adni akkor is, ha noob vagy, főleg ha a kudarcot nem veszed nagyon komolyan. Nekem már benne van sztem vagy 30 óra, de még nem nyertem. 2. volt a legjobb helyem, meg volt 6 killem meccsem ami a legjobb volt. De legtöbbször bénázok, lelőnek még akkor is ha én látom meg őket előbb. Mégis tök nagy élmány, durván tolja az adrenalint mikor sunyulok egy szobában és hallom h mászkálnak alattam egy lakásban pl. Max 3 gyors halál után kilépek és később játszom újra
-
HoyHoy2
tag
pár kör után belejössz, nem arról szól ki mekkora mesterlövész vagy competitve játékos, tapasztalatom szerint ha 20 éve cs-tél még akkor is lehet lesz előnyöd is pár játékoshoz képest, mármint lövészet terén mindenképp próbáld ki. de az igaz ami igaz, nyerni nem egyszerű
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest