Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Grave_444 #13082 üzenetére

    A játékba sem tudnál venni kulcsot mert csak steam pénzből lehet neked meg bankkártyával kéne venned valamit. Nézz ki valami leértékelt játékot amit amúgy is szeretnél vagy régen csak letöltötted és most megtisztitanád kicsit a lelki világod és hajrá. Sajna még utána sem fogsz tudni se venni se eladni a piacon 30 napig. Végül ami még nagyon fontos állítsd be a mobilos védelmet is (guard) mert különben hiába tellik le a 30 napod eladni továbbra is csak macerásan fogsz tudni.

    spanglee001: Ezt a hülyeséget sokan elkövették már múlthét csütörtökön a nagy haszon reményébe. Sajnos az e hét péntek nem a te napod lesz mert akkor lepi majd el a piacot a rengeteg új ruha amitől garantáltan megzuhan az értékük :(

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák