Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Vennék egy Philips 58PUS7805 TV-t. (sajnos a 8505 akciókról lekéstem :/)
Úgy olvastam, hogy saphin niuncs kodi lehetőség. Plex vagy smb megosztás win alól működik rajta? -
Talala
senior tag
válasz Hege1234 #30903 üzenetére
Köszönöm a kimeríatő választ.
Amennyiben smb-vel nincs gond és a képe is rendben, akkor megfelel. Hálóba esti filmezésre lesz főleg. Már megrendeltem, 2-3 hete tv nélkül vagyok. Annyit várok/agyalok, hogy a végén nem veszek semmit . Közbejött mási kiadás is, így faragni kelett a keretből is, ez a ~160k a plafon most. Max megy vissza, ha negyon nem lesz jó.[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
7805-ös philips távirányító gondom van.
2 napos a tv, tegnap este szoftver frissítés utána még megnéztem egy filmet, majd időzítős kikapcsolás. Ma reggel a távirányító a be-ki kapcsoláson kívül nem csinál semmit. A tv-n az allapotjelzo led minden gombnyomásra villan, de nem történik semmi. A tv-n lévő gombbal a beállításokat el sem lehet érni, legalábbis nem jöttem rá a módjára. Van megoldás vagy ezt is küldhetem vissza? -
Talala
senior tag
-
Talala
senior tag
válasz mr.tamasbiro #31087 üzenetére
Ugyanazon készülék [kisebb] változataban is elérhető. körül kell nézni, hátha valahol ocslóbb.
8505 (alap) = 8535 (qwerty táv) =8545 (króm talp) minden másban egyeznek. -
Talala
senior tag
válasz malisonX #31687 üzenetére
Ahogy a neten találtam inót, a mérettől függ. 58ig biztos közép talp van. Gondolom stabilitás miatt 70"-nál már a két szélére helsezteék a talpat (ami displayspecification szerint állítható 2 méretben). philips oldalon is a széleken van a talp, és youtube is ezt hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs