Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    válasz cigam #11145 üzenetére

    Philips betegség, nem egy típus jellemzője. Ha magyarra állítom (és meg is talál mindent) akkor jók az ékezetek. Csak nem tudok felvételt beállítani. Az EPG-ben a felvétel opció inaktív. A távirányító felvétel gombja is dísz lesz, használhatatlan. Osztrák, finn, németre állítva egyből észhez tér, minden működik. (Kivéve az ékezeteket.) Róla lenne szó.

    De egyik külföldi országra állítva sem tökéletes. Nálam németen van, mert még az a legjobb. Mindent megtalál azonnal, de a csatornák jó részét nem ismeri fel. Aminek meg éppen van német megfelelője, annak a műsorát mutatja az EPG. Pl. a Sport 1-nél a német Sport 1 műsora van, meg hasonlók. De ennyi év után már hozzászoktam. Mi a fenét tehetnék? Vagy ez, vagy átállítom magyarra, és akkor nem tudok felvenni. Anno napi szinten voltam kapcsolatban a support-tal, de nem jutottam velük semmire.
    De sokáig nem forszíroztam, az ékezet nem zavar. A felvétel meg tökéletesen megy, max nem azt írja, hogy a Paks-Felcsút rangadót vettem fel, hanem a Kiel-Flensburg kézimeccset. :D Nagy dolog. Végső soron ez egy nagyon jó tévé, a kép kenterbe veri a hasonló árú, évjáratú koreaiakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák